Back to Question Center
0

Vil du vite mer om Artikkel Spinning? - Spør Expert Of Semalt, Natalia Khachaturyan

1 answers:

Omskrivning av en originalartikkel mer enn to hundre ganger som prøver å lage flere originale kopier, kan føre til duplisering av innhold. I verden av søkemotoroptimalisering (SEO), leverer og legger inn fersk innhold på nettstedet ditt regelmessig, er av største viktighet. Å gi og publisere innhold på e-handelswebområdet ditt, bidrar til å ta oppmerksomheten til potensielle besøkende og treffe målet ditt i sanntid.

Content Strategist for Semalt , Natalia Khachaturyan, sier at web crawlers som Google bruker noen faktorer for å rangere nettstedet ditt i algoritmene. Konverteringsordet ditt er et av de kritiske elementene. Som innholds markedsfører ønsker du ikke at konverteringsordet ditt skal rangere i søkemotoralgoritmer. Å skape online synlighet dikterer årvåkenhet og kreativitet.

Hva er artikkelspinning?

Å skape forskjellige versjoner av en artikkel for å rangere høyt i algoritmer, kan ødelegge SEO-kampanjen din. Ifølge søkemotor optimalisering eksperter, artikkelen spinning er en svart hatt SEO teknikk, ofte brukt som en snarvei av digitale og innhold markedsførere. I virkeligheten slutter å generere innhold ved hjelp av hjernen din å ta tid i forhold til å spinne en eksisterende artikkel.

Å være kreativ er ikke et alternativ når det gjelder å forbedre synligheten til bedriften din. Når du spinner en artikkel, trenger ikke sluttresultatet artikkelen fornuftig. Forsøk å re-ord innholdet ditt flere ganger, resulterer i søkeordfylling. Google har en måte å identifisere søkeordfylling og artikkel spinning på.

Publisering av spunnet innhold på WordPress-nettstedet ditt kan ødelegge ditt økte engasjement. Hvis du fortsetter å publisere spunnet innhold på nettstedet ditt, vil dine potensielle besøkende ende opp med å klikke på sidene dine, noe som fører til lav øktvarighet og høye sprettingsfrekvenser. Høye studsene er ikke egnet for nettbaserte bedrifter, og kan føre til et drastisk fall i konverterings søkeordrangeringen, fordi nøkkel setningen anses irrelevant av søkemotorer.

Generering av hundrevis eller tusen versjoner av samme artikkel kan være litt hektisk. Dette er hvor artikkelspinningsprogramvaren kommer inn. Artikkelspinner kan få deg til å rangere i algoritmen i sanntid. Imidlertid er artikler generert av artikelspinnere vanskelige å lese på grunn av kompilering av unike søkeord og setninger.

Gir artikkelspinning resultater?

Spinning av artikler er en av de pålitelige snarveiene som kan gjøre konverterings søkeordet høyt innen kort tid. Men forbedring av nettstedets synlighet ved hjelp av svart hue SEO-teknikker er en kortsiktig strategi som ikke engang vil favorisere kampanjen din i fremtiden.

Den primære hensikten med å snurre artikkelen er å lage noen sider om det samme emnet som den originale kopien. Etter å ha skapt spunnet innhold, kommer digitale markedsførere til å inkludere tilbakekoblinger til deres nettsteder innenfor det genererte innholdet. I det lange løp innebærer koblingene søkemotorer som de er berømte og populære ender opp med å skyve sine nettsteder til en bedre posisjon når det gjelder rangeringer.

Generering av innhold av god kvalitet i samme tekst kan være litt hektisk. Som markedsfører kan du bestemme deg for å bruke en artikkelspinner til å lage flere kopier av originaldokumentet. Google vil imidlertid alltid straffe spunnet innhold. Vurder å bruke tilgjengelig hvit hatt SEO teknikker for å ha en langsiktig løsning for din online kampanje.

November 26, 2017
Vil du vite mer om Artikkel Spinning? & Ndash; Spør Expert Of Semalt, Natalia Khachaturyan
Reply