Back to Question Center
0

Trinn for trinn Retningslinjer fra Semalt På Slik Oppsett Facebook Instant Artikler For WordPress

1 answers:

Har du allerede hørt noe om Facebook Instant Articles? Hvis svaret ditt er "nei", vil Jack Miller, Semalt Senior Customer Success Manager, opplyse deg om dette spørsmålet.

En Instant Article er en spesiell type HTML-dokument som blir lastet raskt inn i Facebook. Det gir deg muligheten til å fortelle historiene dine og dele dine tilpassbare artikler som gjengir seg raskt på mobile enheter. Hvis du er ny på denne sosiale media-funksjonen, så la meg si at den kommer med mange interaktive funksjoner og tilpassede stiler. Du kan velge noe og installere de mest passende pluginene for å øke antall visninger på websidene dine. Å bygge øyeblikkelige artikler vil aldri skape lignende Facebook-innlegg for deg. Det er et annet verktøy som er ment å øke antall aksjer, liker og kommentarer til artikkelen din på Facebook. Du må bare huske på noen få ting som er nevnt nedenfor.

De nødvendige endringene

Noen av de nødvendige tingene du trenger for å sette opp Facebooks instant artikler-app på WordPress-nettstedet ditt, er en sosial medieside eller to med mange liker, Facebook-sideapps og ti nystekte artikler. Videre må du installere et Instant Articles-plugin for WordPress og aktivere det så tidlig som mulig.

Registrering for Facebook Øyeblikkelige artikler

Før du planlegger sosial media markedsføring av artiklene dine, er det første trinnet å besøke Facebook Instant Articles-siden og registrere deg for en konto. Her må du sette inn de riktige detaljene så vel som hemmelig spørsmål og kode for å komme i gang Det er viktig å huske disse detaljene, ellers kan du ikke få de ønskede resultatene. Facebook vil ikke aktivere kontoen din, og du kan ikke begynne å jobbe. Når du har registrert deg og installert pluginet, neste trinn er å aktivere det ved å gå til Innstillinger-alternativet og lime inn den hemmelige koden i overskriftsdelen. Samtidig bør du ikke glemme å sette inn Instant Articles RSS-feeds for nettstedet ditt. Slik skal du generere mange visninger og abonnenter på WordPress-nettstedet ditt. Installere og aktivere det er veldig enkelt, og pluginet vil generere øyeblikkelige artikler samt deres feeds for nettstedet ditt innen sekunder.

Lag en Facebook-app for din side

Før du lager et Facebook-program for siden din, er det første du må gjøre å besøke Facebook for Developers nettside. Her må du klikke på Min Apps-menyen og åpne profilen din for å få bildet tilpasset. Det er ingenting å bekymre deg for hvis du ser popup-vinduer da de blir forsvunnet når Facebook lar deg lage din egen app.

Send inn dine øyeblikkelige artikler Feed for gjennomgang

Det er veldig viktig å sende inn artikler for øyeblikkelige artikler for å bli vurdert. Før det, må du sørge for at minst ti velskrevne artikler er klare til å bli publisert og delt i Feed Instant. Hvis du ikke har skrevet de artiklene, må du skrive dem så tidlig som mulig. Når du er sikker på at artiklene er godt skrevet og pent redigert, bør du være klar til å sende dem til Facebook for gjennomgang.

Facebook og andre sosiale medier nettsider krever at brukerne installerer Instant Articles-feed som samsvarer med deres spesifikasjoner, vilkår og betingelser. Du kan bare tjene penger hvis du har installert relevante plugins og temaer på nettstedet ditt.

November 24, 2017
Trinn for trinn Retningslinjer fra Semalt På Slik Oppsett Facebook Instant Artikler For WordPress
Reply