Back to Question Center
0

Topptips fra Semalt På Slik Blocker Pop-Ups Og Annonser På Android

1 answers:

Å bli kvitt annonser og popup-vinduer som påvirker nettleseropplevelsen din, når du bruker Android-gadgets, holder ikke bare enheten din trygg, men hjelper også med å lagre data. Annonser, popup-vinduer og standardannonser er ikke bare hektiske, men kan også påvirke sikkerheten til Android-gadgeten din. Som en Android-bruker, vil du ikke betale ekstra dollar for å laste ned popupannonser og irriterende annonser.

I den moderne markedsføringsindustrien bruker spammere og hackere annonser for å snike seg inn i sluttbrukere Android-gadgets. Bruk av offentlig Internett utgjør en betydelig fare for din online sikkerhet og gjør deg sårbar mot hackere. Noen teknikker har blitt lagt fram for å hjelpe Android-brukere til å blokkere irriterende popup-vinduer i sanntid.

Blokkering av irriterende annonser og popup-vinduer fra nettleseren din er en av de enkleste oppgaver du noensinne har utført online. Beskyttelse av legitimasjonene dine fra å bli åpnet av svindlere er av største betydning når det gjelder surfing.

Her er fire tips fastsatt av Igor Gamanenko, en ledende ekspert fra Semalt , som vil hjelpe deg med å ha en flott opplevelse når du surfer på store nettsider med din Android-gadget.

Bruk Chrome-nettleseren til å blokkere annonser

Noen spørsmål har blitt reist om hvordan du blokkerer popup-vinduer som vises på Chrome-nettleseren. Det er veldig enkelt å blokkere popup-annonser som vises på Chrome-nettleseren din. Åpne krom og klikk på de tre punktene som vises øverst til venstre i nettleseren din. Velg ikonet 'Innstillinger' og åpne ikonet 'Nettstedinnstillinger'.

Rull ned nettleserens innstillinger til "Pop-ups" -knappen. Velg "Blokker popup-annonser" for å hindre at standardannonser truer med din nettleseropplevelse.

Last ned og installer gratis Ad-blocker nettleser

Ikke la popup-annonser påvirke nettlesingsloggen din som en Android-bruker. Åpne gadgetens Google Play-butikk og skriv ut «gratis Ad-blocker-nettleser». Last ned gratis Ad-blocker og installer. Et godt antall klienter som bruker androids foretrekker å bruke Ad-blocker i forhold til å blokkere popup-vinduer manuelt.

Bruk Opera Browser til å blokkere irriterende annonser

Er du en android-bruker som jobber med å blokkere popup-annonser. Blokkering av standard- og hendelsesannonser er en gjør-det-selv-oppgave som kan utføres effektivt ved hjelp av android-gadgeten din. Åpne gadgetens Google Play-butikk og last ned programmet.

Installer og kjør din gratis opera-nettleser for å blokkere irriterende annonser fra å påvirke din nettleseropplevelse. Åpne oppera-nettleserinnstillingene dine og klikk på popup-vinduer. Klikk på "Block popup-annonser" -ikonet for å hindre at markedsannonser forstyrrer din surfeplan.

Bruk Android's datalagringsmodus

Som android bruker, vil du ikke bruke ekstra data til å laste ned markedsføringsannonser og hendelser. Datasparer tilbyr Android-brukere den beste nettleseropplevelsen som irriterende annonser, og markedsføringsordninger kan ikke lastes på gadgets. Du kan imidlertid deaktivere dataspareren din hvis du ser på nødvendige animasjoner og nettsider som kan være av betydning.

For å aktivere datalagringsmodus, åpne nettleseren din og klikk de tre punktene i øverste høyre hjørne. Velg nettleserinnstillingene dine og velg datalagringsikonet. Sett på sparer modus for å blokkere irriterende annonser som truer med din online opplevelse.

I de siste månedene har spørsmål om hvordan du blokkerer popup-annonser, blitt rammet av overskriftene separat. Ikke la annonsene ødelegge din nettleseropplevelse når du bruker android-gadgeten din. Utfør de ovenfor uthevede tipsene for å oppnå en effektiv surfing opplevelse.

November 26, 2017
Topptips fra Semalt På Slik Blocker Pop-Ups Og Annonser På Android
Reply