Back to Question Center
0

Tips fra Semalt på hvordan å filtrere ut Darodar henvisninger fra nettstedet ditt

1 answers:

Å kjøre et nettsted kan være veldig spennende, da det gir deg en utmerket mulighet til å vokse din onlinevirksomhet. Det gir deg også mulighet til å skape nye muligheter i ditt forretningsområde. Dessverre vil noen spammere forsøke å ødelegge dine online virksomheter uten grunn. Max Bell, den Semalt Customer Success Manager, forklarer at disse cyberkriminelle jobber så mye som de kan for å skape hindringer for nettstedbrukere og henvisningspammere er ikke noe unntak. De er blant de online svindlere som lager et nettbasert rot, og hvis du ikke er opptatt nok, kan de ødelegge alle dine planer. Hvis du sjekker Google Analytics-kontoen din og innser at det er mange henvisninger fra nettsteder som er ukjent for serveren din, er det en mulighet for at darodar-henvisningen er rettet mot nettstedet ditt, og du må ta raske tiltak for å blokkere det.

Bestemme spamtrafikken

For å kunne beskytte nettstedet ditt danner disse robotene, må du identifisere dem først. De falske trafikkene er falske henvisninger som kommer fra domenesiden din og prøver å skjule de opprinnelige brukernavnene. Henvisninger er misvisende, og hvis du ikke merker dem i tide, kan de føre til store tap. Etter å ha identifisert dem, kan du da komme opp med strategier for å blokkere dem. Noen av de beste måtene å blokkere darodar henvisning inkluderer:

Bruke Google Analytics-filtre

Opprett filtre i Google Analytics-kontoen din, som vil hjelpe deg med å forbedre verdien av trafikken din. Dette vil hjelpe deg med å eliminere uønskede henvisninger, og du er bare igjen med det du trenger. Du vil ha unike koder som du vil sette inn på Google Analytics-kontoen din, slik at spammere ikke kommer til nettstedet ditt, og du kan hente dem til deres nettsted. Google Analytics-filtre gir deg mange måter å blokkere darodar trafikkhenvisninger, men den største ulempen med denne metoden er at den ikke kan brukes på mange steder samtidig.

Blokker IP-adressen sin

Det er enkelt å blokkere darodarreferansenes IP-adresse. Dette vil sikre at spammere blir nektet tilgang til nettstedet ditt, noe som gjør det vanskelig for dem å sende de ukjente referansene.

Lagre ekskluderingslisten

Kontroller at du har lagret Google Analytics-ekskluderingslisten. Dette vil sørge for at du kan begynne å nyte nettstedet ditt i fred. Google vil gi deg en liste over ting å ekskludere og blokkere IP-adressen. Den enkleste måten er å sette inn en plugin på nettstedet ditt for å sikre at det er trygt og beskyttet.

Tilstedeværelse av henvisningspost kan være en stor utfordring i forhold til dagens daglige e-handelsaktiviteter. Du må sørge for at nettstedet ditt alltid løper jevnt for å maksimere produktiviteten din, men disse robotene vil ikke gi deg det. Det blir enda verre når du ikke er klar over hvordan du får øye på dem og hva du bør gjøre for å blokkere dem. De nevnte tipsene ovenfor vil hjelpe deg med å holde nettstedet ditt fri for spammere, og du kan enkelt filtrere dem slik at de ikke kan besøke domenets nettsted. Hold deg skarp og vær på utkikk!

November 26, 2017
Tips fra Semalt på hvordan å filtrere ut Darodar henvisninger fra nettstedet ditt
Reply