Back to Question Center
0

Tips fra Semalt: Bruke. Htaccess-fil på Google Analytics

1 answers:

I de siste månedene, har Google Analytics referansespamm blitt diskutert i digital markedsføring industrien. Blokkering og fjerning av både crawler og spøkelsesspam fra GA-rapporten kan ikke ignoreres på ingen måte. Å skaffe, oppnå og analysere rene og nøyaktige rapporter får WordPress-websiden din på sporet og rangering høyt i algoritmer.

Som webansvarlig er viktigheten av å utføre forskning og forståelse for hvordan henvisningssprøyter forplanter seg til nettsteder, av ytterste betydning. Som dekket i blokkering av Google Analytics-referansepost-del 1, bør opprydding av både spammeløsningsspam og søppelpost for søkeordreferanse utføres på en annen måte. Ifølge markedsføringsspesialister skiller spøkelsesreferanse spam dine GA-data gjennom bruk av eksterne servere. På den annen side åpner robotsøkeprogrammet ditt webområdet ditt direkte. For å slette spam fra analyser, bør du vurdere å utføre følgende triks som tilbys av Jack Miller, Semalt Senior Customer Success Manager.

Fjerning av GA referral spam ved hjelp av .htacess spesielle hensyn

Fjerne GA referral spam ved hjelp av .htaccess spesielle hensyn er en gjør-det-selv-oppgave som du kan utføre direkte ved hjelp av din lokale maskin. Denne metoden gir webmastere en mulighet til å bruke WP htaccess editor og WP htaccess kontroll.

WordPress gjør fjerning av både crawler og spøkelses spam mer tilgjengelig gjennom bruk av plugins. Vær imidlertid oppmerksom på at du ikke trenger å logge på WordPress-nettstedet ditt direkte for å utføre .htacess-filen og for å slette spam fra analytics når du bruker plugins. Hvis du merker at du ikke har en .htacess-fil på WordPress, kan du navigere til nettstedets 'Innstillinger' og velge 'Permalinks.' Trykk på "Lagre endringer" -ikonet for å utføre en katalog og slett spam fra analytics.

Bruke .htacess metode for å fjerne spam fra analytics

Bruk av .htaccess-filen for å fjerne og slette spam fra Google Analytics er veldig enkelt og enkelt. Denne teknikken fungerer best for å blokkere crawler spam fra å få tilgang til nettstedet ditt. For å få tilgang til .htaccess-konfigurasjonsfilen på nettstedet ditt, naviger du på roten domenet på nettstedets server. Her er en prosedyreveiledning som vil hjelpe deg med å blokkere henvisningspost fra analyserapporten din ved hjelp av .htacess-konfigurasjonsfilen.

  • A) Naviger webområdets serverrotsdomene for å finne .htaccess-filen. Lagre filen i en katalog og generer en annen kopi for å lage en backup-løsning.
  • B) Oppdater filen til de nyeste kildene der henvisningspost stammer fra. Begynn henvisningspamuleringsutdrag prosess og legg til 'RewriteCond' på den opprinnelige kommandoprompten.
  • C) Etter å ha vært fornøyd med at utelukkelsen ble utført, skal du kopiere den reviderte versjonen og overskrive den på nettserveren din. I enkelte tilfeller kan nettstedet ditt mislykkes i å laste. Ingen grunn til å bekymre seg. Last opp opprinnelig kopi for å gjenopprette tidligere versjoner.

Hvorfor bør du ikke endre din .htacess-fil

Som webmaster kan du bli fristet til å endre WordPress .htacess-filen for å møte dine behov og spesifikasjoner i sanntid. Du kan imidlertid bruke konfigurasjonsfilen til å blokkere en rekke IP-adresser fra å få tilgang til nettstedet ditt. Dette er et annet triks som webmastere bruker til å slette spam fra analytics enkelt. Etter å ha blokkert et område eller en enkelt IP-adresse, møter besøkende som prøver å få tilgang til nettstedet ditt ved hjelp av adressene, alltid feil.

Å administrere et nettsted som er berørt av crawler og spøkelsesspam, kan være en kjedelig oppgave. Du trenger imidlertid ikke å panikk hvis du opplever referrer spam i Google Analytics-rapportene dine. Utfør de ovenfor diskuterte metodene for å slette spam fra analyser effektivt.

November 26, 2017
Tips fra Semalt: Bruke. Htaccess-fil på Google Analytics
Reply