Back to Question Center
0

Standard WordPress Sidebar og hvordan man skal håndtere det - Semalt Expert

1 answers:

Artem Abgarian, den Semalt Senior Customer Succes Manager, sier at for mange nettsted brukere, kan fjerning av WordPress sidebar virke å være et utfordrende venture. I denne SEO-artikkelen finnes det forskjellige metoder som du kan fjerne eller deaktivere dette sidebaret på. For de fleste WordPress-temaer er dette en standardkonfigurasjon som er vanskelig å justere. I andre tilfeller kan forskjellige temaer inneholde komplekse kode strukturer som kan innebære mange få sidebar (); forespørsler.

For det første kommer sidebjørken som et tema tillegg. Dette betyr at den har en PHP-fil i roten til en hvilken som helst temakatalog. Det er noen plugin-sidebar og widgets som kommer fra temaene eller plugininstallasjonene. I andre tilfeller kan webdesigneren utvikle egne tilpassede modifikasjoner som setter dem i functions.php.

Deaktivering av WordPress sidebar

For a WordPress user who may want to disable or move the sidebar, you can go to appearance> widgets > sidepanel. Fra denne plasseringen kan du angi plasseringen til sidefeltet på skjermen. For eksempel er det mulig å velge riktig sidebarplassering. I unntakstilfeller kan sidebjelken forbli i samme posisjon. I disse tilfellene kan fjerning av WordPress sidebar innebære endring av noen PHP-filer. Disse trinnene er tilgjengelige i denne artikkelen, så du trenger ikke bekymre deg.

Fjerne WordPress sidebar via temafiler

Denne metoden kan innebære å endre noen av de avgjørende filene i temaet. Dette er kanskje ikke den beste måten å følge, men kan gjøre futuristiske endringer for temaet, spesielt hvis du planlegger å bruke temaet i fremtiden. Husk alltid at oppdateringer kan overstyre temaendringene. Derfor er det viktig å ta med et barnbasert tema til ditt nåværende tema. I denne retningslinjen er installasjonen av barnbaserte temaer en antagelse, og du bør derfor vet hvordan du installerer dem.

To make these adjustments, navigate to Appearance > redaktør. På denne siden går du til høyre på skjermen og går til single.php, page.php og frontpage.php-filer. Fra denne menyen kan du finne få sidebjelken (); kode. Fjern denne koden helt fra sidefeltet. Denne tilpasningen skal kunne fikse sidebarproblemet.

Fjern eventuelle andre filer her som kan være spesifikke for få sidebjelken (); be om. Du kan bruke et notisblokk og søke etter noen linjer som inneholder få sidebjelken (); kode og fjern den. Dette er elementene som er tilstede på sidebjelken, som tvinger sin lasting, selv når du har deaktivert dem.

Konklusjon

Å fjerne WordPress sidebar på forskjellige temaer kan være en vanskelig oppgave. Denne retningslinjen kan hjelpe deg med å deaktivere alle WordPress-sidebjelker. På samme måte kan WordPress. Denne modifikasjonen er mulig med minimal utvikler kunnskap. Du kan se gjennom koden din og se etter koden som prøver å utløse et få sidebjelke (); be om. I tilfelle der koden på nettstedet ditt virker komplisert, må du kanskje kontakte en webutvikler. De kan hjelpe deg med å finne de riktige kodelinjene som du må fjerne for å få hele prosessen til å fungere.

November 26, 2017
Standard WordPress Sidebar og hvordan man skal håndtere det - Semalt Expert
Reply