Back to Question Center
0

Skjult tekst og lenker: Øker de virkelig SEO? - Expert Of Semalt, Natalia Khachaturyan Giver Svaret

1 answers:

Skjulte tekster og lenker danner innholdet på nettstedet ditt som er nesten eller helt usynlig for folk som laster inn siden. For folk som utfører svart hatt SEO, er skjulte tekster en metode som de fleste webmaster retningslinjer forakter. Dette innholdet kan imidlertid sees av datamaskiner, og det er derfor en del av søkeordene for indeksering. Skjult tekst lurer søkemotorer for å rangere en nettsideinformasjon som kanskje ikke er en del av det synlige innholdet på nettsiden.

Etter den nye oppdateringen på søkealgoritmen kan Google nå registrere skjult tekst. Din nettside utgjør en risiko for å motta en straff fra søkemotorens rangering. I alvorlige tilfeller kan noen søkeordfylling spam taktikk føre til en total deindexering fra søkemotor databasen. Innholdsstrategisten til Semalt , Natalia Khachaturyan, advarer om at noen nettsteder i nyere tid kunne rangere høyt ved hjelp av denne taktikken, men ikke lenger.

Skjult tekst

Denne villedende metoden kan inneholde brukerinnhold på en nettside i et skjema som ikke er synlig. For folk som utfører søkemotoroptimalisering, kan skjult tekst ikke lenger hjelpe noen nettsider til å rangere som det er lett å oppdage. Det har ingen innvirkning på nettstedrangeringer som før. En måte som folk kan bruke til å avsløre skjult innhold, er ved å markere hele siden. Når du trykker på" ctrl + A "velger du alt inkludert det skjulte innholdet. Det kan vises i et høydepunkt der du kan kopiere og lime det andre steder for sortering.

Det er mange teknikker som folk kan bruke til å skjule tekst på en nettside. Først og fremst kan noen mennesker bruke tekst som har en lignende farge i bakgrunnen. Som et resultat er denne informasjonen ikke synlig for personen som ser på nettsiden. Andre personer bruker små skrifttyper på områder av nettstedet der det er et banner eller tilleggsinformasjon. Å skjule dataene med en kode eller en gjenstand kan også gjøre nettsiden tekst gjemt.

Skjulte lenker

Skjulte lenker forekommer som skjulte tekster, bortsett fra at det er permalinks i dem. Som et resultat kan en nettsidebruker oppleve områder med klikkbare koblinger som ikke er klare eller synlige. Skjulte lenker utgjør ikke SEO-ytelsen til et nettsted. Deres kobling tillater ikke koblingsjuice å legge til autoritet til et domene. Videre kan et nettsted få en rangeringstraff når søkemotoren web-crawlere oppdager for mange skjulte lenker.

Konklusjon

For et nettsted som e-handelsnettsteder for å utføre seg godt i rangeringen, må det inkluderes synlig innhold i stedet for det som ikke er synlig. Alle tekster som er presentert på nettsiden din, skal være synlige for brukeren. Det bør også være mulig for alle koblingene å være synlige. For å sjekke om skjult innhold på en nettside, kan du markere alt via en ctrl + A-funksjon eller bruke markøren. I tilfeller der høydepunktet har samme farge med bakgrunnen, trykker du på ctrl + C og limer inn innholdet på en tekstbehandlingsprogramvare side ved hjelp av tekst kun lim inn alternativet. Du kan deretter sortere innholdet samt skjulte lenker som viser som permalinks.

November 26, 2017
Skjult tekst og lenker: Øker de virkelig SEO? & Ndash; Expert Of Semalt, Natalia Khachaturyan Giver Svaret
Reply