Back to Question Center
0

SEO triks fra Semalt - Lokale tilbakekoblinger og hvordan de skal finne dem

1 answers:

Lokale tilbakekoblinger forekommer bare med ett hovedformål: å bygge relevans til et bestemt sted. En sterk lokal tilbakekobling bør følge følgende kriterier: omdirigere besøkende til nettstedet og snakke med behovene eller preferansene til det lokale markedet.

Kundesuksessleder for Semalt , Jason Adler, forklarer alt du trenger å vite om lokale tilbakekoblinger

Bedriftene som påvirker de regionale markedene har ikke høy autoritet på søkemotoren s. De kan også være små bedrifter som deg selv. Men siden de er svært innflytelsesrike, kan det være mer verdifull å få en link fra dem.

Grunnen til at små eiere ser på lokale tilbakekoblinger skyldes begrensningene de har. For det meste er det mangel på kvalitetsinnhold som de store forleggerne ser etter, som følge av begrensede budsjetter. Som gründer er det greit å nå stjernene, men det er også viktig å forstå arbeidsparameteren. Det er verdiløst å gjøre forretninger i en region mens du målretter trafikk fra en annen.

Begynn med sitater

Noen av oppgavene som vil hjelpe virksomheten til å komme i gang med lokal tilbakekobling, er å bygge sitater, se etter generelle kataloger, og sørge for at all forretningsinformasjon er aktuell og korrekt. Opprette en henvisning hjelper eieren å sette sin NAP (Navn, Adresse, Telefonnummer), eller en lenke til en destinasjonsside på deres nettsted, på et anstendig nettsted som ikke inneholder søppelpost. Det øker også sjansen for at søkemotorer indekserer det under tilfeldige søk hvis konkurransen på spørringen er lav. Få merkets navn på et ubegrenset antall kilder. Yext og Moz lokale kan bistå med sitatbygning.

Muligheter ligger hvor som helst

Det er hevder at lokal linkbygging er unaturlig, ikke-fordelaktig eller umulig. I stor grad er de falske, men å kjøre lokale SEO-tjenester, en må være mer kreative enn de store utgivere. Mulighetene for å opprette linker på nettsteder er mye mer begrenset, siden de lokale søkeordene ikke har så mye volum. Også målområdene har liten autoritet. Bruk bruk av lokale aviser, lokale bloggere, hendelsessider innenfor den regionen, andre lokale bedrifter eller lokale veldedighetsorganisasjoner som fungerer som sponsorer.

Mulighetene er brede, men før du tar opp et nytt rom, forstå dets begrensninger. Radien som er angitt, bestemmer hvordan virksomhetsfremmende strategier utfører. Eksisterende restriksjoner øker kreativiteten og effektiviteten av muligheten å finne.

Åpne et linkverktøy for å begynne å finne fremtidsutsikter

Et godt verktøy bør fungere for nettstedet. Ikke desto mindre vurder virksomhetenes stand og konkurransefaktorer. Forskning på lokale nøkkelord og se hvordan andre virksomheter står på dem og de som har den øverste rangeringen.

Lag en liste over disse selskapene og se hvilke tilbakekoblinger de har kjøpt tidligere. Sammenlign for å se hvilke delte lenker som eksisterer da de er den nåværende konkurransen i markedet. Lag en sammenligning av tilbakekoblingsprofilen til nettstedet, for å se hva det mangler. Fjern eventuelle dupliserte koblinger som er vanlige med konkurransen og gå etter de som deres nettsted ikke har. Nettstedet er bedre i stand til å konkurrere nå hvis det gjør dette uten feil.

Finne flere muligheter

Hvis konkurransen fanger opp, er det mest logiske og naturlige å gjøre, å få flere lenker. Utforsk andre lokale bedrifter som ikke er i den nåværende bransjen for å vite hvordan de bygger dem. Det kan være noen lavt hengende frukt der ute som kanskje har støttet småbedrifter i fortiden. En metode er å finne bedrifter med høy traksjon fra tjenester som Yelp og sette dem i et tilbakekoblingsanalyseværktøy. De kan ikke tilby noen verdi, men inneholder mye informasjon om ulike markedsføringsteknikker.

November 24, 2017
SEO triks fra Semalt - Lokale tilbakekoblinger og hvordan de skal finne dem
Reply