Back to Question Center
0

Semalt - Warrior Forum I Dagens Internet Marketing

1 answers:

Det er mange sosiale medier og forum for å få informasjon om internettmarkedsføring, men det mest populære stedet er Warrior Forum, også kjent som WF. Som internett- eller sosialmedia markedsfører bør du være oppmerksom på hva som skjer rundt og hvordan du får bedre nytte av din online virksomhet på en bedre måte. Det er trygt å si at Warrior Forum er en nyttig plattform som hjelper deg å vite alt om de elektroniske selskapene.

Det er vanskelig å ikke nevne at Warrior Forum har sine egne fordeler og ulemper. Det beste er at dette forumet fortsatt er aktivt hele tiden, og har svar på nesten alle markedsføringsrelaterte spørsmål.

Gå ned til tipsene nedenfor fra Igor Gamanenko, en topp spesialist på Semalt , for å få legitime svar på dine spørsmål.

1. Krigsrommet

Krigsrommet er en betalt del av dette forumet og gir oss nyttig informasjon om søppelprodukter. Her skyver intelligente personer og internettmarkedsførere hendene og diskuterer de daglige prosjektene, men det er ikke mulig for deg å bli med i denne delen før du har betalt medlemsavgiften.

2. Forbundet av berømte forretningsmenn

De legitime menneskene som har delt ut i denne delen er Rand Fishkin (Moz), Patrick Sexton (Feed The Bot), Pat Flynn (Smart Passiv Inntekt), Brian Clark (CopyBlogger) og Yaro Starak (Entrepreneurs Journey).

Krigerforumets problemer

Hovedproblemene med denne plattformen er beskrevet nedenfor.

1. Broken English Posts

Et ødelagt engelsk innlegg er et av de store problemene med Warrior Forum. Jeg har observert at mange brukere på denne plattformen ikke engang vet hvordan de skal skrive engelsk. De fortsetter å gjenta deres stavefeil og be om hjelp fra de innfødte engelsktalende.

2. Samme spørsmål igjen og igjen

Et annet problem med denne plattformen er at de samme spørsmålene gjentas nesten daglig. Warrior Forum skaper et rot for nye og eksisterende brukere som nybegynnere spør lignende ting som "hvordan å rangere et nettsted", "fungerer dette produktet bra," og så videre.

3. Det frie medlemsskapet

Det meste av informasjonen i dette forumet er tilgjengelig for gratis medlemskap, noe som betyr at du ikke trenger å betale noe for å vite mer om teknikker for å jobbe online. Den gratis versjonen dekker en rekke emner som online markedsføring, offline markedsføring, e-handel nettsteder, SEO, e-postmarkedsføring, sosiale medier markedsføring og andre lignende emner. På et estimat er det over tretti forskjellige seksjoner hvor mange emner diskuteres hver dag.

4. Guru Wannabes

I lignende årer for å stille spørsmål fant jeg noen guru wannabes der folk elsker å forfalske det før de faktisk begynner sine virksomheter på nettet. Denne informasjonen kan være nyttig for personer som ønsker litt inspirasjon eller ønsker å dyppe tærne i sosiale medier markedsføringsverdenen.

5. Krigeren spør meg noe

Denne nye delen har mange interessante innlegg og diskusjonsseksjoner. Her kan du spørre dine markedsføringsrelaterte spørsmål og forbedre virksomheten din på internett. For en ny online markedsfører har denne delen av Warrior Forum mange tips, opplæringer og artikler for å få nytte av. Du kan ta råd fra eksperter om hvordan du skal være vellykkede forretningsmenn innen måneder. Ved å handle etter deres råd, kan du kutte ut banen din og kan utvide virksomheten din lett.

Endelige tanker

Krigerforumet er med et vell av tips, triks og nyttig informasjon ideell for de som aktivt ser etter opplæring om sosiale medier og online markedsføring. Selv om du ikke har et nettsted, kan du bli med på denne plattformen for å lære mye av erfaringene dine eldre

November 26, 2017
Semalt - Warrior Forum I Dagens Internet Marketing
Reply