Back to Question Center
0

Semalt: Slik blokkerer du spam på IIS

1 answers:

Referrer spam har blitt en vanlig og ekkel trussel på grunn av en spredning av nye blogger i nyere tid. På samme måte som kommentar og sporingsspam, er henvisningsspammen utformet for å plassere lenker på et forbrytende nettsted med sikte på å kjøre trafikk og heve søkemotor trafikk. Vanligvis kan kommentarer og trackback-bots holdes ut ved hjelp av menneskelige verifikasjonsmetoder som kittenauth, captcha og spam-oppslagstjenester, inkludert Askimet.

Tilfeldig spam er en annen vannkoker helt. Dette skyldes at det ikke søker å legge inn linker direkte på et nettsted. I stedet stoler bot på bloggere som elsker å poste statistikk på deres nettsteder om hvor trafikken kommer fra kjent som referrer. Disse spambots treffer nettstedet ditt med falsk henvisning som fører tilbake til nettstedet ditt. Plutselig begynner bloggeiere å registrere live referrerstatistikk som vises på deres nettsteder med lenker tilbake til underlige nettsteder. Bot gjør dette gjentatte ganger, og hvis ingenting er gjort, kan botsene ta opp store mengder båndbredde ressurser som resulterer i en tjenestenekt (DOS).

Michael Brown, Semalt ekspert, sier at i beste tilfelle vil bots flom dine logger med falske data, slik at du ikke vet hvor trafikken kommer fra. Hvis du har blitt rammet av disse bots, her er hvordan du sperrer spam på IIS:

ISAPI Omskrivning

Webmastere som har blitt rammet av referrerbotsene, er overrasket over å innse at de kan holde botsene ut ved å gjøre endringer i to linjer øverst i ISAPI Rewrite httpd.ini-filen. Å gjøre disse endringene utfører en ukontrollert sjekk av henvisningen til all innkommende trafikk mot listen over kjente henvisningsbots. Når en kamp er oppdaget, utføres ingen videre behandling, og en feilkode som ikke er funnet (404) er sendt.

#Block henvisning SPAM

# Legg til søkeord mellom () nedenfor og skille med |

RewriteCond Referer:. * (?: søkeord | gå | her). *

RewriteRule (. *) $ 1 [I, F].

For å holde botsene ut, fyll inn parentesene ved hjelp av nøkkelord som angitt ovenfor fra henvisningstrengen, og skill dem med pipesymbolet. Hvis bots treffer deg og peker på et nettsted 1.marine.com og site2.marine.com, skriv bare inn det marine søkeordet. Det vil blokkere eventuelle nåværende og fremtidige forsøk fra nettsteder med ordet marine fra å trykke på nettstedet ditt. Husk at ISAPI Rewrite ikke skiller mellom en god referrer fra en dårlig. Dette betyr at eventuelle henvisninger med ord som samsvarer med det du har satt, vil bli blokkert selv om det er legitim trafikk.

Når du har satt filtene på plass, vil du legge merke til en endring i henvisningsloggene. Hvis botsene har truffet deg veldig hardt, vil det bli en betydelig reduksjon i system ressursbruk. Selv om ISAPI Rewrite for å holde ut henvisning, kan ikke bots være den mest elegante løsningen på problemet, men det er svært effektivt å holde dem ut.

Bots utvikler seg alltid

Før du leter deg tilbake og slapper av fordi du har klart å blokkere spam på IIS, må du huske at bots alltid er i utvikling. Før eller senere vil de smelte ut spamfiltrene dine. For å holde deg foran botsene, følg referanseloggene dine. Hvis du oppdager noen nye henvisningsspamingssider som kommer opp, legger du dem til i listen din.

November 26, 2017
Semalt: Slik blokkerer du spam på IIS
Reply