Back to Question Center
0

Semalt: Slik blokkerer du knapper for referanse trafikk

1 answers:

Hvis nettstedet ditt mottar uønskede og mistenkelige referansebesøk fra knappene-for-website.com, kan virksomheten din bli ødelagt, og du er ikke den eneste personen som står overfor dette problemet. Buttons-for-website.com er et nettsted som involverer brukere i referreringsspam og indekserer egne nettsteder ved hjelp av Google Analytics-dataene dine. Knapper for nettside er mye brukt av spammere for å fremme et antall falske nettsteder, og det øker sin rangering i Bing, Yahoo og Google.

Igor Gamanenko, en toppekspert fra Semalt , sier at disse knappene-for-website.com referral spam kan forårsake mange uønskede problemer. Først og fremst kan henvisningspost ødelegge Google Analytics-statistikken, for eksempel dataene for målgruppe, oppkjøp og adferd av tjenesten. Videre kan henvisningsspam til å ødelegge den geografiske plasseringen, avvisningstallet og alle tingene som finnes i Google Analytics-kontoen din.

Webmastere klager ofte på at nettstedets data, spesielt sprettfrekvensen, påvirkes av henvisningsspamfeltet når nettsøppeladressene lander på bare noen få sider og forlater nettstedet innen sekunder. Referrer spam er vist opp i Google Analytics-kontoen din og ødelegger nettstedets rangeringen om noen dager.

Introduksjon til knapper-for-website.com:

Knappene-for-website.com er hovedsakelig målrettet mot nettstedets analytiske data, og er designet for å produsere gjentatte forespørsler på websidene dine på et gitt tidspunkt. Malware, bots og all svart hatt taktikk er en del av referrer spam. Spammere drar nytte av denne teknikken for å generere inntekter. Det hjelper dem med å annonsere sine egne nettsteder og forbedrer nettstedets rangering i søkemotorresultater ved å skape kvalitet tilbakekoblinger til deres sider av nettstedets data. Ulempen med denne teknikken er at henvisninger av knapper-for-website.com forstyrrer Google Analytics-statistikken og alle andre beregninger. De bruker også båndbredden på nettstedet ditt og oppretter gjentatte forespørsler om å forvirre deg og din Google Analytics-konto. Dermed kan vi si at referrer spam er en tvilsom teknikk som brukes til å fremme spammers innhold. De målretter dine nettsteder for å sende kvalitetstrafikk til sine egne nettsider. Spammere og hackere vil markedsføre sine nettsider og forsøke å tiltrekke seg mennesker mot sine produkter og tjenester. De vil også øke nettstedets rangering på Google ved å skape kvalitet tilbakekoblinger. De utfører denne oppgaven ved å logge forespørselen inn på nettstedets tilgangslogg, som blir gjennomsøkt av Google og ser ut til å være nettsøppel nettsiden.

Du bør huske på at knapper-for-website.com ikke er et farlig nettsted så lenge du klikker på relevante lenker. Det kan skape problemer for de besøkende og vil lure Google Analytics-kontoen din. I noen situasjoner bruker knapper-for-website.com opp nettstedets båndbredde og sender flere forespørsler til nettstedet ditt.

Blokkerende knapper-for-website.com referrer trafikk i Google Analytics-kontoen:

Hvis du vil blokkere knappene for knapper-for-website.com for henvisningspost i Google Analytics-kontoen din, bør du huske på disse tingene. La meg her fortelle deg at blokkering av knappene-for-website.com spam i Google Analytics-kontoen ved å opprette filtre kan maske spam-nettadressene. Du kan også forhindre det i .htaccess-filen. Gå til Admin-delen i Google Analytics-kontoen din, og klikk på alternativet Nytt filter for å opprette nye filtre. Her bør du legge til domene buttons-for-website.com som det primære filternavnet og velge alternativet Tilpasset filter.

Blokker knappene-for-website.com referrer spam med .htaccess-filen

Hvis du vil blokkere buttons-for-website.com referral spam med .htacess filen, må du legge til denne koden til den.

## SITES REFERRER BANNING

RewriteCond% {HTTP-REFERER} knapper-for-website.com [NC, OR]

RewriteRule. * - [F]

November 26, 2017
Semalt: Slik blokkerer du knapper for referanse trafikk
Reply