Back to Question Center
0

Semalt Islamabad Expert Shares 2 måter å blokkere Referrer Spam i Google Analytics

1 answers:

Hentingsspam er den skadelige trafikken som treffer nettstedet ditt fra mistenkelige koblinger, for eksempel darodar.com og andre. Google Analytics identifiserer automatisk hvor trafikken kommer fra, og hvor mange sekunder en besøkende bruker på nettstedet ditt.

Sohail Sadiq, en ledende ekspert fra Semalt , gir her en nyttig retningslinje i denne forbindelse.

Hvis du mottar henvisningstrafikk, er sjansene at besøkende på nettstedet ditt ikke vil bruke mer enn ett sekund på sidene dine, og studsfrekvensen vil være opptil 100%. Det er mulig å opprette filtre som utelukker trafikk henvist fra mistenkelige domener. Når det gjelder å forby referatene, bør du sørge for at du forhindrer treffene som kommer fra de skyggefulle og malware-områdene. Du bør også fjerne dem fra Google Analytics-kontoen din så snart som mulig. Filterene med henvisningsløsning fungerer ved å sammenligne filtermønstrene og treffe verdiene som er funnet i dimensjonen for kampanje kilde.

Hvordan refererer Spam Work?

For to år siden ble en russisk spammer som heter Vitaly Popov hacket i Google Analytics-kontoen og lagt inn sine spam-henvisningskilder der. De faktiske nettadressene fører til merkelige nettsider og bør ikke regnes som gyldige henvisninger. Det er ikke første gang når hackere har gjort noe som dette, Alan Bush fra Ignite Synlighet forteller at det er flere programmer og henvisning programmer som gjør organisk søk ​​og bly nettsteder for å falske SEO tjenester. Du kan bli fanget fra sosiale medier, sosiale bookmarking-nettverk og alle andre svarte hattestilsteder.

Hvordan eliminere Referrer Spam

Vei # 1: Legg til den filtrerte kontouppsikten

Du kan legge til den filtrerte kontovisningen for å kvitte seg med referrer spam. Gå til Admin> Filter> Custom Filter> alternativ språkinnstillinger, og opprette nye filtre der du kan legge til så mange mistenkelige nettsteder som du vil. Hvis du har noen ufiltrerte visninger, bør du legge dem til separate filtre og ikke glem å navngi filtre som darodar, knapper for nettsiden og andre.

Vei # 2: Lag det tilpassede segmentet

Det er mulig å opprette nye egendefinerte segmenter i oppkjøpet> Kilde / Middels seksjon. Denne prosedyren er imidlertid nyttig hvis du har pågående referrer trafikk og nettstedets rangering er skadet på grunn av det.

Hvis du ikke hadde likt å bruke masse tid på å legge til spammere og henvisende nettsider for å filtrene, kan du gå til Google Analytics add-ons i løsningsgalleriet delen der du enkelt segment ut referent spam. Sørg for at du har segmentert for å eliminere henvisninger fra Analytics-kanten, og har fjernet alle irritert henvisninger fra Google Analytics-rapportene.

Det er beklagelig at spammere fortsetter å komme med bedre og effektive måter å spam, men det er ingenting å bekymre seg for. Det er en del av jobben din for å bli kvitt dem og fortsett å opprette filtre hvor de refererte nettstedene kan legges til regelmessig. Du bør huske på at det ikke finnes en løsning som passer for alle størrelser for å kvitte seg med henvisningspost permanent, men du kan eliminere, oppdage og oppdatere dem ved å justere innstillingene i Google Analytics-kontoen din. Hvis du noen gang har mottatt henvisningspost i Google Analytics-kontoen, bør du umiddelbart opprette filtre.

November 26, 2017
Semalt Islamabad Expert Shares 2 måter å blokkere Referrer Spam i Google Analytics
Reply