Back to Question Center
0

Semalt: Hva er Darodar.com og er det legitimt?

1 answers:

I 2014 begynte opprøret av et fantomsted som ble kalt darodar.com å irritere og forvirre webutviklere og bloggere. Nettredaktørene observert at darodar.com var tilstede i deres Google Analytics-kontoer. Darodar.com vises alltid under referansedrafikkunderdelen din og påvirker Google Analytics-dataene ved å gjøre det som uekte. Mange besøk kan slå på nettstedet ditt, og disse henvisningsvandringene kan overskride 40 ekstra sidevisninger hver dag. Mens trafikken syntes å være harmløs, var ulike webutviklere og bloggere irritert og slitne fordi et ukjent nettsted forstyrret deres Google Analytics-data. Darodar.com er kjent for å drive skadelig trafikk, og webutviklerne har dannet noen måter å kvitte seg med.

Hva er Darodar Doing og hvorfor?

Darodar kaller seg som profesjonelt og berømt verktøy for webmasteranalyse som kan hjelpe deg med å forbedre rangeringen av nettstedet ditt i søkeresultater . Darodar.com sier også at det vil hjelpe deg med å evaluere og overvåke søkeordene dine konkurrenter har målrettet mot, og vil sende deg sporbar og høy kvalitet i løpet av noen få virkedager. Ifølge Artem Abgarian, den Semalt ekspert, er darodar.com et konkurrentanalyseprogram. Det ødelegger Google Analytics-dataene dine og samler informasjon fra nettstedet ditt som kan deles med konkurrentene dine senere. Selv om det er for vanskelig å bestemme Darodars hensikt å krype nettstedene, føler vi at det høster informasjon daglig.

Er det en dårlig bot eller en russisk phish?

Det er vanskelig å si at darodar.com er en dårlig bot eller en russisk phish. Da dette selskapet startet båndbredde over World Wide Web i 2013, spekulerte ulike webmastere at det var å sende kvalitetstrafikk og botsene var ufarlige. Hvis darodar. com er en dårlig bot, det vil definitivt påvirke nettstedets båndbredde og vil redusere det i løpet av dager, endre sin søkemotor . Og hvis det er en russisk phish, vil Darodar trenge inn i Google Analytics-kontoen din og bruke nettstedet ditt til å utvikle sine egne tilbakekoblinger . Skype-kontoen til dette selskapets representant sier at Darodar er Amerika-basert. Når en webansvarlig spores brødkrummene tilbake til darodar.com, noterte han at selskapet var basert i Russland og annonserte seg som et amerikansk firma.

Slik blokkerer du Darodar.com?

Du kan enten ekskludere darodar.com som henvisning i Google Analytics-kontoen din, eller kan eliminere den i .htaccess-filen. For den første metoden, bør du gå til Admin> Filtre> + Ny filter-delen og navnet ditt filter som darodar.com. Deretter bør du velge Ekskluder-alternativet og legge til filteret på det. Ikke glem å lagre innstillingene før du lukker vinduet. I den andre metoden kan du blokkere darodar.com direkte i .htaccess-filen. Det første trinnet er å åpne denne filen og legge til koden nedenfor:

RewriteEngine on

# Alternativer + FollowSymlinks

RewriteCond% {HTTP_REFERER} darodar \ .com [NC]

RewriteRule. * - [F]

Når du har lagt til denne koden, kan du ikke angre endringene og må bruke nettstedet ditt som sådan.

November 26, 2017
Semalt: Hva er Darodar.com og er det legitimt?
Reply