Back to Question Center
0

Semalt forklarer hvordan du behandler Google Analytic Spam

1 answers:

Nettstedssikkerhet har de siste årene vært en stor bekymring for webområdeeiere. Å oppnå rene rapporter i Google Analytics dikterer høye årvåkenhet. Ghost and bot referral spam har nylig blitt tema for diskusjon i content marketing industrien. Å åpne Google Analytics-kontoen din for å finne den berørt av både spøkelses- og botreferansespam kan være en ekte gener.

Innhold og digital markedsføring innebærer å oppnå ren statistikk i Google Analytics-kontoen din. Men å gjøre forretningssaker ved å bruke data som er berørt av henvisningsspam, kan føre til feilfortolkninger og feilforretninger. B2C firmaer, WordPress nettsteder og B2B bedrifter har uttrykt sin bekymring angående nettsikkerhet.

Jack Miller, den Semalt Senior Customer Success Manager, sier at forståelsen av Googles Analytics-grunnleggende er avgjørende for å lede bedriften i riktig retning. Et godt antall selskaper har kollapset på grunn av å rangere lavt i algoritmene som følge av minimal øktvarighetstid og høye sprettfrekvenser. Å våkne opp for å finne et godt antall trafikk på nettstedet ditt kommer fra spøkelse og bottrafikk kan være irriterende.

Hvordan Google Analytics-søppelpost fungerer

Nettstedseiere som opplever moderat trafikk har nylig uttrykt sine bekymringer for å finne spøkelsestrafikk i deres analyserapport. For det første er det verdt å merke seg at det finnes to typer GA spam nemlig:

  • Ghost referral spam
  • Bot referral spam

Ghost referrer spam påvirker Google Analytics-kontoer indirekte fordi ingen bots kommer til å besøke nettsteder. I stedet kapsler spammere analytikkoder og kobles til GA-servere direkte. Spammere har en tendens til å legge trafikk direkte på nettstedet ditt uten å besøke nettstedet ditt. I henhold til søkemotoroptimalisering , er Google Analytics det beste stedet å filtrere og blokkere spøkelsesreferanser spam.

Er du en webansvarlig som opplever en tur på trafikken på nettstedet ditt og ved siden av nullsesjonens varighet? Du trenger ikke å panikk. Det er bot referral spam. Bot trafikk virker for å redusere nettstedet ditt ved å spike trafikken din og registrere falsk henvisning.

Tips om hvordan å blokkere analytics spam

Bruke servere til å blokkere henvisningspost

Blokkering av både spøkelses- og botreferansespam på forskjellige servere og flere nettsteder kan være en tung oppgave å utføre. Hvis du ekskluderer Google Analytics-nettsøppel ved hjelp av servere, utelukkes bot-spam, slik at spøkelsespammen blir splittet med rapportene dine.

Bruk av gyldig vertsnavnfilter for å ekskludere analytics spam

Ved å bruke vertsnavnvisning-filteret for å ekskludere analytics spam kan det gjøres enkelt på din lokale maskin. Du vil ikke at denne oppgaven skal være tidkrevende. Opprett vertsnavn inkluderer filtre for å eliminere både bot- og spøkelsesreferansespam fra å skille med rapportene dine.

Bruke Auto Spam filter verktøy

Auto spam filter verktøyet er sterkt fortalte av eksperter når det gjelder å blokkere henvisning spam fra dine analytics. Dette filterverktøyet ble utviklet ved hjelp av de nyeste versjonene av heuristisk teknologi for å blokkere og ekskludere henvisningspost fra kontoen din. Auto spam filter verktøyet består av skanning funksjoner for å oppdage og spore oppførelsen av Google Analytics-kontoen din.

Feilfortolkning av Google Analytics-rapporter kan enkelt sette i fare dine fremtidige digitale markedsføringstiltak. Ghost og bots referral spam har nylig vært tema for fokus på mange digitale markedsføringsbyråer. Ikke la henvisningspost påvirke markedsføringsdrømmene dine. Utfør overhøyde strategier for å holde kontoen din fri for bots og spøkelsesreferanse spam.

November 26, 2017
Semalt forklarer hvordan du behandler Google Analytic Spam
Reply