Back to Question Center
0

Semalt: Facebook Instant Articles Plugin

1 answers:

Jack Miller, Senior Customer Success Manager for Semalt , sier at det ikke ville være feil å si at de øyeblikkelige artiklene er åpne for alle utgivere og bloggere, uansett hvor de bor. Facebook ser kontinuerlig etter måter å gjøre det enkelt for webmastere å skrive og dele sine artikler om sosiale medier, slik at selskapet har samarbeidet med Automattic, som er morselskapet for WordPress og VIP, for å bygge gratis plugins for øyeblikkelige artikler. Alle disse pluginene forenkler prosedyren for å skrive og publisere artikler i WordPress. Instant artikler kan bidra til å oppnå denne oppgaven på en bedre måte. Offentlige WordPress-utgivelsesverktøy har åpnet over tjue prosent nettsteder i verden, slik at Facebook er glad for å hjelpe millioner til milliarder av utgivere verden over i å bringe trafikk til sine nettsteder gjennom sitt øyeblikkelige artiklerverktøy. Selskapet har jobbet med både små og store grupper av WordPress-utgivere de siste månedene for å prøve testen sine plugins for å møte standardene for sosiale medier. Den nyeste plugin-modulen har interaktive alternativer og funksjoner å velge mellom og bringer historier på mobil slik at flere og flere lesere blir tiltrukket.

Dette pluginet gjenkjenner for eksempel de mest passende bildene som finnes i avsnittet Foreign Library Articles, og angir de riktige bildene i henhold til artikkeloverskriften og innholdet. Bildene er riktig implementert i øyeblikkelige artikler, og utvides for å fylle skjermen til sosiale medier, slik at du kan tiltrekke seg et stort antall lesere.

Et par eksempler er nok til å vise at tredjeparts videoer og spillere som er innebygd i øyeblikkelige artikler, kan skape den gode brukeropplevelsen og kan øke antall organiske visninger på websidene dine. Det er mulig for deg å aktivere pluginene ved hjelp av WordPress-maler. Ved å bruke dem, kan du umiddelbart lage og publisere artiklene dine, og kan forlenge plugin-modulen for å støtte alle typer elementer. Alle interesserte og potensielle utgivere kan gjennomgå dokumentene og FAQs-delen av plugin-modulen, samt WordPress.

Pluggen er åpen kildekode, og redaktørene og fellesskapsmedlemmene oppfordres til å delta i utviklingsprosjektene for å hjelpe hverandre å utnytte alle dets funksjoner og spesifikasjoner. Hvis du har noen forvirring eller forslag, blir du bedt om å sende inn forespørselen din eller åpne en billett på den offisielle nettsiden. Hvis du skriver kvalitetsartikler, er dette pluginet bra for deg å publisere dem på nettet. Det innfødte Facebook-formatet består av innebygde drakter, interaktive verktøy og andre alternativer som hjelper historiene dine å virke, uansett om en bruker leser artiklene dine på en mobil enhet eller en bærbar PC eller en personlig datamaskin. Du må sette inn noen relevante videoer og mange bilder for å engasjere et stort antall mennesker.

Det ultimate målet med sosiale medier er å løse dine problemer og problemer i stor grad. De øyeblikkelige artiklene blir gjort tilgjengelige for alle bloggere, og partnerskapet med Facebook og Automattic er et skritt mot å innse at det er på tide å endre måten vi bruker sosiale medier på. I de kommende ukene har de to selskapene planer om å lansere en mengde nye plugins, så du bør holde øye med å vite mer om dem.

November 24, 2017
Semalt: Facebook Instant Articles Plugin
Reply