Back to Question Center
0

Semalt Expert vet hvordan å blokkere Referrer Spam på mindre enn 10 minutter

1 answers:

Hurtigsøk etter blokkreferansen spam vil returnere mer enn 500.000 resultater. Det har blitt et stort problem, og webansvarlige er opptatt av deres Google Analytics-konto. Ulike personer har publisert innlegg, veiledninger og veiledninger om hvordan å blokkere henvisningsspam, men du trenger definitivt tekniske ressurser for å forbedre nettstedets samlede rangering i søkemotorresultatene .

Hvis du ikke kjenner plassen som vi kaller som referansespam, forsikrer Frank Abagnale, en toppekspert av Semalt , at dette er en spøkelsespamme som ikke besøker nettstedet ditt, men er alltid synlig i Google Analytics-kontoen din i form av hits.

Forespørsels spam er utformet for å forstyrre Google Analytics-kontoen din og etterligner henvisningslinkene fra nettstedet med noe kjent som spambots. Knapper-for-nettsted, free-social-buttons.xyz og darodar.com er noen av de store lovbrytere. Alle disse domenene dukker opp i Google Analytics-rapportene dine, og håper at du vil besøke deres tilknyttede lenker.

Det er to hovedgrunner til at henvisningsspam er et stort problem. Først av alt er de mistenkelige, og treffene skiller Google Analytics-dataene. Monster nettsteder som Mr. Porter og BBC blir ikke fanget av henvisningsspam som de mottar mange besøkende hver dag. I motsetning kan nettsteder og blogger som er relativt nye, få førtifem til femti økter hver dag. Det er en stor innvirkning på markedsanalysen og kan kompromittere kvaliteten på oppstartets trafikk i stor grad. Det andre er at spamreferansebesøkene tømmer serverne og ressursene på ting du ikke engang vet om. Viktigst av alt, vil du aldri bli kjent med om henvisningsspammen faktisk er tilstede i Google Analytics-kontoen din, fordi deres treff alltid registreres som normalt.

Slik blokkerer du henvisningspammen i Google Analytics:

Du kan enkelt blokkere henvisningsp spam i Google Analytics-kontoen din med disse enkle trinnene.

Trinn # 1 - Gå til Admin> Filters-delen i Google Analytics-dashbordet ditt og legg til et nytt filter. Ikke glem å navnet ditt filter som darodar.com.

Trinn # 2 - Velg bare det forhåndsdefinerte navnet når det mistenkelige nettstedet allerede var lagt til i et filter. Vi foreslår at du legger domenenavnet sammen med underdomenene i ett filter.

Trinn # 3 - Ikke glem å lagre innstillingene før du lukker vinduet. Du kan gjenta prosessen for hvert nytt domene eller underdomene.

Du bør huske på at hvis du bruker forskjellige segmenter i rapportene dine, vil de ikke inkludere henvisningspam og du må legge til det individuelt. Bruk segmentets valg bare når du vil fjerne det meste av henvisningspammen fra et stort nettsted. Fra nå av er ingen løsning tilgjengelig med 100% nøyaktige resultater, ettersom de fleste metodene garanterer å blokkere kun 99% henvisningspost. Hvis disse løsningene ikke virker for deg, er det bedre å redigere .htaccess-filen din eller se etter en annen løsning på sosiale medier.

November 26, 2017
Semalt Expert vet hvordan å blokkere Referrer Spam på mindre enn 10 minutter
Reply