Back to Question Center
0

Semalt Expert - Tips om hvordan du stopper Google fra å krysse ditt WordPress-nettsted

1 answers:

Blokkering søkemotorer fra indeksering av nettstedet ditt midlertidig til du er over utviklingsfasen, er av største betydning når det gjelder markedsføring på nettet. Som nettstedseier er ditt primære mål å få Google indeksen din nettside og rangere høyt i algoritmer så tidlig som mulig.

Etter at du har installert WordPress, er det å stoppe Google fra å gjennomsøke nettstedet ditt, det første du bør gjøre. Den tidlige fasen av å utvikle nettstedet ditt kan bli rotete og ødelegge dine fremtidige bestrebelser på å jobbe som markedsrådgiver. Det første som treffer de fleste av webmasternes sinn etter at du har startet prosessen med å utvikle nettsteder, kjører trafikk og inviterer bots og crawlere til å indeksere sine nettsteder.

Hvordan blokkerer du søkemotorer og stopper Google fra å gjennomsøke nettstedet ditt? Dette er et spørsmål som rammer mange webansvarlige.

Igor Gamanenko, en toppekspert fra Semalt , gir deg noen tips og tips om hvordan du stopper søkemotorer og Google fra å gjennomsøke nettstedet ditt midlertidig for å bane vei for nettstedets utvikling.

Bruk passord for å beskytte nettstedet ditt gjennom cPanel

Viktigheten av å beskytte ditt nye nettsted med et passord og stoppe Google fra å krysse det, kan vektlegges godt nok. Du vil ikke at søkemotorer ødelegger nettstedet ditt i utviklingsfasen. Som nettstedseier kan du enkelt beskytte registerfilene dine fra cPanel-dashbordet. Web crawlere som Google mislykkes i å indeksere og få tilgang til registerfiler beskyttet av et passord. For å passordbeskytte filen,

a) Start cPanel-kontoen din og velg 'Passordbeskyttede kataloger'

b) Åpne kontoene dine 'Hjemmekatalog' og klikk 'Go'. '

c) Velg stedet der WordPress er installert

d) Velg gjennom 'Passordbeskytt denne katalogen' og skriv inn et navn på katalogen som skal beskyttes i neste boks. Klikk på 'Lagre' knappen

e) Etter å ha mottatt en suksesskode, gå tilbake til dashbordet og opprett et nytt brukernavn og passord. Klikk på "Endre autorisert bruker / legg til" for midlertidig å stoppe Google fra å gjennomsøke nettstedet ditt

Bruke Robots.txt-fil for å blokkere søkemotorer

Hvis du vil blokkere andre søkemotorer og Google fra å gjennomsøke en indeksering av nettstedet ditt, genererer og laster du opp generert robots.txt-fil manuelt til nettstedets katalog og instruerer søkemotorer og Google for ikke å indeksere nettstedet ditt.

Det andre alternativet er å bruke den innebygde funksjonen på din installerte WordPress for å instruere søkemotorer om ikke å krype nettstedet ditt. For å utføre dette,

a) Åpne ditt WordPress dashboard og klikk på 'Settings', velg deretter 'Reading'.

b) Velg "Motta søkemotorer fra å indeksere denne nettsiden" og klikk på "Lagre endringer" for å blokkere alle søkemotorer fra å gjennomsøke nettstedet ditt midlertidig.

Passordbeskytt nettstedet ditt ved hjelp av et WordPress-plugin

Som webmaster kan du bruke et WordPress-plugin for å stoppe Google fra å gjennomsøke nettstedet ditt. Det anbefales imidlertid å bruke et oppdatert programtillegg for å oppnå effektive resultater. Aktiver pluginet ditt og klikk på 'Innstillinger'. Start pluginet ditt og sett inn ditt nye passord. Klikk på "Lagre endringer" -knappen for å blokkere søkemotorer fra å krype på nettstedet ditt.

Det er av største betydning når det gjelder digital markedsføring . Blokkering av søkemotoren fra Google gjennom kryptering og indeksering av nettstedet gir deg god tid til å utvikle den og oppnå ren data i sanntid. Bruk de ovennevnte tipsene for å stoppe Google og andre søkemotorer fra å indeksere nettstedet midlertidig.

November 26, 2017
Semalt Expert - Tips om hvordan du stopper Google fra å krysse ditt WordPress-nettsted
Reply