Back to Question Center
0

Semalt Expert på 7 SEO Essentials når du optimaliserer nettstedet ditt

1 answers:

Søkemotoroptimalisering (SEO) er viktig. Det vil hjelpe deg med å plassere nettstedet ditt slik at det blir funnet når potensielle kjøpere ser etter tjenester du tilbyr (som er et kritisk punkt i kjøpsprosessen).

Så, hva ser Google, Yahoo, Bing og andre søkemotorer etter? Hvordan bygger du et nettsted som appellerer til både søkemotorer s og mennesker likt?

Ryan Johnson, Senior Sales Manager for Semalt , forklarer her hvordan vil SEO gjøre din web tilstedeværelse lønnsom.

Den perfekte analogien

Du kan ikke forvente å oppnå mye hvis du hopper over det grunnleggende om SEO. Faktisk er det slik at du spiser penger på fancy klær, smykker og sko mens du hopper på tannbørsten, kaster håret og tar en dusj. Det er en fruktbar forsøk. Tilbake til saken for hånden. Målet med grunnleggende SEO er ikke å jukse søkemotorer. I stedet er formålet å tilby brukeren en god opplevelse og kommunisere din intensjon om å søke motorer slik at de kan anbefale nettstedet ditt.

Med det i tankene er her essensielle:

# Din hjemmeside er kake

Dine koblinger, sosiale medier engasjement og betalte søk er isingen på kaken som definitivt ikke kan gjøre uten sukker med vis innholdet, nettstedstrukturen, innholdsstyringssystemet og informasjonsarkitekturen. sukkeret, du har ikke kake

#Hva ser søkemotorene på?

Søkemotorer søker å være relevante. Dette betyr at de gjør sitt beste for å henvise brukeren til innholdet eller nettstedet som er relevant for det de måtte se etter. Så, hvordan bestemmer Google, Bing, Yahoo dette? Vel, de vurderer:

  • innholdet - bestemt av tema, beskrivelse, titler og tekst skrevet
  • ytelse - sidelasthastighet
  • myndighet
  • brukeropplevelse

#Få dette å forbli i de gode bøkene

Søkemotorer leter ikke etter:

  • søkeordet fyllt innhold
  • kjøpte lenker - dette vil ikke få deg hvor som helst
  • dårlig brukeropplevelse - unngå for mange annonser

#Kunnskap din forretningsmodell

Selv om dette er ganske opplagt, vil du bli overrasket over de mange som ikke tar hensyn. De vet bare ikke hva de vil. Spør deg selv hva målene dine er, hvilke eiendeler som står til din disposisjon, gjeldene, og definer deretter hva som utgjør en konvertering for deg.

# Optimaliser for flere kanaler

Korrekt søkeordutnyttelse bør ikke bare være reservert for stedet-ting. Det samme bør gjelde for andre plattformer. Dette berører ditt sosiale medier engasjement, e-postmarkedsføring og TV / radio-annonser og selvfølgelig utskriftsmedier.

#Velg et godt domene

Prøv å være konsistent ved å bruke sub-root-katalogdomener som example.com/seo i stedet for underdomener som seo.example. Prøv å holde til et domene som eldre blir sett på å være bedre enn nyere.

#Optimiser for forskjellige enheter

Nettstedet ditt bør optimaliseres for riktig visning på en hvilken som helst enhet. Og husk å lage rikt innhold som videoer eller til og med gifs.

November 24, 2017
Semalt Expert på 7 SEO Essentials når du optimaliserer nettstedet ditt
Reply