Back to Question Center
0

Semalt Expert om å eliminere Referrer Spam i Google Analytics

1 answers:

Hvis du bruker Google Analytics-kontoen for nettstedet ditt, har du kanskje lagt merke til mye trafikk fra copyrightclaims.org, get-free-social-traffic.com, flytende-share-buttons.com, oo-6 -oo.com, free-traffic.xyz og andre lignende domener som fortsatt vises i statistikken din. Disse mistenkelige nettsteder fortsetter å sende falsk trafikk og er kjent som referrer spam.

Referral spam har som mål å lure webmastere og bloggere til å besøke sine egne sider og sider som henvisninger, generere inntekter for seg selv og forbedre deres nettsteders rangeringen i søkemotorresultater .

Jack Miller, Senior Customer Success Manager for Semalt , gir noen overbevisende problemer i denne forbindelse.

Alle falske henvisninger med egenskaper beskrevet ovenfor er kjent som spøkelsesreferanser. Som forretningsmann bør du vite hvordan du skal skille mellom de falske henvisninger fra legitim trafikk, slik at du kan stoppe bots fra å gjennomsøke nettstedet ditt på internett. Hvis nonsensbots fortsetter å gjennomsøke nettstedet ditt, er sjansene for at rangeringen vil bli påvirket og sporene deres vil forbli i Google Analytics-kontoen din for en levetid.

Hvordan spøkelses spam og henvisning spam virker?

Først av alt bør du vurdere hvor mange sidevisninger du får, og denne rapporten er tilstede i Google Analytics-kontoen din. Når sidene lastes, sender sporingskoden forespørsler til google-analytics.com/collect for å samle inn informasjon om sidevisninger. Målprotokollreferansen gir oss nøyaktige opplysninger om hva som skjer på nettstedet ditt.

Hvis en faktisk besøkende ikke besøker nettstedet ditt, viser ikke Google Analytics-kontoen nøyaktige resultater, og avkastningsfrekvensen er alltid sent prosent. Under slike omstendigheter er den eneste informasjonen du trenger å vite, ditt ID-ID, som er lett å trekke ut ved å legge inn følgende kode på nettstedet ditt.

[fjernet]

(funksjon (jeg, s, o, g, r, a, m) {i ['GoogleAnalyticsObject'] = r; i [r] = i [r] || funksjon

(i [r] .q = i [r] .q || []). push (argumenter)}, jeg [r] .l = 1 * ny Dato (); a = s.createElement (o),

m = s.getElementByTagName (o) [0]; a.async = 1; a.src = g; m [fjernet] .insertBefore (a, m)

}) (vindu, dokument, 'script', '// www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

ga ('opprett', 'UA-XXXX-Y', 'auto');

ga ('send', 'sidevisninger');

[fjernet]

Her har vi listen over domener som brukes som spøkelsesreferanser:

  • blackhatworth.com
  • hulfingtonpost.com
  • darodar.com
  • humanorightswatch.org
  • o-o-6-o-o.com

Virkningene av referrer spam

Henvisningspost spiller en viktig rolle i å redusere nøyaktigheten av nettstedet ditt og ødelegger det generelle rykte på internett. webmastere ofte bekymre seg for kvaliteten på trafikken deres nettsteder mottar, og Google Analytics kan brukes til å spore hvilken type visninger websidene dine får hver dag.

Eliminer henvisningspampp

Det er viktig å eliminere henvisningsspam, og den vanligste og utbredt anbefalingen er å skape filtre som bruker kriterier basert på henvisningsfeltet. Filtrene bidrar til å eliminere trafikk med lav kvalitet, og mange anbefaler bloggere å filtrere dataene sine basert på feltene Kampanje Kilde.

En annen måte å eliminere henvisningsskampen på er å bruke filtre i delen Hostname. Du kan også blokkere IP-adressene til de mistenkelige besøkende for en levetid for å hindre at falske sidevisninger kommer inn på nettstedet ditt. Den eneste ulempen ved denne teknikken er at den vil filtrere ut de gyldige sidevisningene også. For eksempel, hvis noen har lest artikkelen din, blir hans syn også merket som spam. Men hvis du vil forhindre det, bør du bare blokkere sidevisninger med hostnametranslate.googleusercontent.com.

Anmeldelser av Mediglobus-servicetjenesten. Vi leverer høykvalitets sykehusbehandling og kvalifiserte leger i utlandet.

November 26, 2017
Semalt Expert om å eliminere Referrer Spam i Google Analytics
Reply