Back to Question Center
0

Semalt Expert: Hva er Referrer Spam & Fungerer det egentlig?

1 answers:

Referansespam er den lavkvalitets trafikken som kommer på nettstedet ditt via mistenkelige kilder, for eksempel darodar.com. Det er mulig å opprette filtre som utelukker trafikken som refereres fra disse domenene. Når du ekskluderer henvisningsadressene, forhindrer du at lavkvalitets treffene kommer fra opprinnelsen i Google Analytics-statistikken din. Generering av målrettet trafikk til nettstedet ditt bør være din største bekymring når du kjører et e-handelsnettsted. Ukentlig eller månedlig analyse av Google Analytics-kontoen er viktig, slik at du kan oppnå de ønskede resultatene på kort tid.

Frank Abagnale, en topp spesialist fra Semalt , utdyper i artikkelen om de nyttige problemene i denne forbindelse.

Hva er referrer spam?

Når du vurderer Google Analytics-kontoen din, ser du kanskje noen merkelige besøk i rapporten, og har aldri hørt om det før. Dette er referreringsspam som genererer mange treff hver dag, og studsfrekvensen er opptil 100%. I et nøtteskall er henvisningen noe som omdirigerer besøkende til et annet nettsted. Så, ting som søkemotor lenker, bannerannonser, e-postadresser og tilknyttede lenker, blir henvist hvis de omdirigerer trafikken din til underlige kilder.

Teknisk sett er henvisningsspam til en HTTP-forespørsel som sendes av nettleseren til en bestemt URL-, IP- eller tilknyttet lenke. Henvisninger er bare nyttige når de er naturlig opprettet av Google, Bing og Yahoo. Siden HTTP-henvisningen er åpen for modifikasjoner og endringer, er det et stort misbruk av spammere og bør bli kvitt så snart som mulig. Det er to hovedgrunner til at spammerne velger å sende deg henvisningstrafikk.

1. Øk trafikken til egne nettsteder

Hackerne og spammere utvikler automatiserte skript for å generere hundrevis til tusenvis av besøk med falske henvisningsadresser. Med andre ord kan vi si at de sender falsk trafikk til forskjellige nettsteder for å opprette tilbakekoblinger og øke trafikken på sine egne nettsteder. Dette genererer inntekter for dem, og deres rangeringer er forbedret i resultatene fra søkemotoren .

2. Øk de eksterne koblingene

Noen nettsteder publiserer dusinvis av artikler daglig, og det er målet for spammere. De inkluderer tilbakekoblinger og gir kreditt til autentiske kilder. Hackere tar sikte på å få tilbakekoblinger til sine nettsteder ved hjelp av disse linkene. Rikelig med tilbakekoblinger er opprettet hver dag, og rangeringen av nettstedene deres blir bedre innen dager.

Fungerer referrer spam?

Nei, det virker ikke og er kun ansatt av dodgy SEO-organisasjoner. Disse selskapene lover å øke trafikken til nettstedet ditt, men deres løfter er basert på black hat SEO strategier. Vi kan ikke overse det faktum at det ikke er mulig å kvitte seg med referrer spam. De øker trafikken til et nettsted, men de langsiktige resultatene er ikke ineffektive. Det er trygt å nevne at henvisningsspam har potensial til å ødelegge nettstedets søkemotorytelse og øker sprettfrekvensen. Sprettingsfrekvensen spiller en viktig rolle i søkemotorrangeringer. Når sprettingen er høy sammenlignet med andre lignende nettsteder, må du jobbe med artiklernes kvalitet, og nettstedets rangering vil sakte slippe, uansett hvor fantastisk søkemotoroptimalisering er. Dessuten kan du observere en økning i båndbredden som kan øke hosting regninger uten grunn.

November 26, 2017
Semalt Expert: Hva er Referrer Spam & amp; Fungerer det egentlig?
Reply