Back to Question Center
0

Semalt Expert fra Islamabad: Måter å gjenkjenne Darodar Ghost Referrer i Google Analytics

1 answers:

For mange nettstedseiere er henvisningspost et betydelig problem som påvirker effektiviteten av en markedsføringskampanje. Når du eier et nettsted, kan du merke trafikk som kommer fra vanlige domener eller andre nye. For en nybegynner kan man ha en tendens til å feile den falske trafikken i Google for lovlig trafikk. Imidlertid kommer henvisningspost fra spøkelsesnettsteder som Darodar spøkelsesreferanser. Ghost trafikk kommer fra spoof nettsteder som primært mål er å øke trafikken til sine nettsteder og gjøre affiliate salg.

Denne artikkelen, fastsatt av Sohail Sadiq, en toppekspert fra Semalt , kan lære deg mekanismene for henvisningspam og hvordan du oppdager det i Google Analytics.

Henvisningspost kan forekomme på to forskjellige måter:

1.Traffic kommer fra spam web crawlere.

Det finnes mange nettsteder som bruker nettsøkeprogrammer av en rekke årsaker. Legitime nettsøppeløvere har sin unike identitet, og gjør hele prosessen til å fungere som en suksess. Nettstedet robotsøkeprogrammer kommer til nettstedet ditt, inkludert et anrop til handlingsknapper for å oppnå målet offeret klikk på en lenke. I de fleste tilfeller kommer disse spamreferanser til nettstedet som omdirigering til et farmasøytisk selskap eller en nettbutikk. I andre tilfeller kan spam-e-postadresser som darodar spøgelsesreferanser komme fra porno nettsteder. Deres primære mål er å få en provisjon for hvert kjøp du lager. Darodar hevder å være et legitimt nettsted som tilbyr ledende generasjonsmetoder. De er ikke en gyldig SEO-nettside. De bruker deres robotsøkeprogram til å sende tonn trafikk til en brukers Google Analytics-side, og gjør falsk trafikk.

2. Ghost referral trafikk.

For spøkelsesspam, er det ingen webbesøk på nettstedet ditt. I stedet sender spammer millioner av sideforespørsler på Google Analytics-siden din. På samme måte kan du legge merke til trafikk på din GA-konto, men ikke å reflektere på dashbordet på nettstedet ditt. Sannsynligvis kan denne typen trafikk komme fra domener som Darodar spøkelsesreferrer.

Slik gjenkjenner vi referansespambesøk i Google Analytics

For personer som driver e-handelswebsteder, er det viktig å skille mellom falsk trafikk og det som ikke er legitimt. Disse nettbesøkene kan gjøre nettsteddataene dine unøyaktige, og redusere nøyaktigheten til markedsføringsmetodene dine på plass. Feil trafikk skjer etter forutsigbare mønstre. For eksempel referral trafikk har en sprettrate på 0% eller 100%. Gjennomsnittlig er gjennombruddstiden er 0 sekunder. Ingen nye økter kommer fra de samme nettbesøkene. En annen signifikant måte å oppdage det er destinasjonssider . De fleste webutviklere som lager spøkelsespam, bruker betydelige flytende knapper for å sikre at deres bots finner sted å klikke.

I andre tilfeller kan spamfiltre som er tilstede i Google Analytics, oppdage henvisningspost. Det er viktig å bruke avanserte spamfiltre for å kontrollere slike webbesøk, samt trafikk fra domener som Darodar spøkelsesreferanser.

Konklusjon

Referralsprut kan skje på nettsidata, disorientere din digital markedsføring innsats. Det er viktig å bruke sikre e-postplattformer for å holde bort henvisningspost. For eksempel kan Darodar spøkelsesreferanse generere trafikkdata på nettstedet ditt, som kanskje ikke reflekterer dine webbesøk.

November 26, 2017
Semalt Expert fra Islamabad: Måter å gjenkjenne Darodar Ghost Referrer i Google Analytics
Reply