Back to Question Center
0

Semalt Expert fra Islamabad: En Guide To Blocking Referrer Spam And Ghost Referrals

1 answers:

Hvis du noen gang ser en stor spike i trafikken til nettstedet, og Google Analytics-kontoen din viser nettsøppel eller nettsteder med lav kvalitet, kan nettstedet ditt ha blitt fanget av spøkelsesreferanser eller henvisningspost. Siden denne form for spam har en betydelig innvirkning på kontoen og trafikkinformasjonen du mottar, er det viktig å sjekke Google Analytics-kontoen din og se hvilke endringer som skal gjøres.

Sohail Sadiq, en ledende spesialist av Semalt , gir her noen praktiske problemer i denne forbindelse.

Introduksjon til spøkelsespam og referrer spam:

Referrer spam er trafikken på nettstedet ditt som kommer fra crawlere og bots, og etterligner henvisningslenkene eller henvisningsbesøkene, mens spøkelsespam ikke besøker nettstedet ditt og gir et inntrykk i Google Analytics-kontoen din.

Bots and Crawlers:

Crawlers og bots er roboter og web crawlere som besøker forskjellige nettsteder. Vanligvis betraktes de som ufarlige og vil bli brukt til å krype dine nettsider og artikler. Crawlere og gode bots identifiserer seg som nettstedvennlig og vil aldri dukke opp i Google Analytics-statistikken. Men dårlige roboter eller edderkopper kan ikke gjenkjenne seg selv, så de registreres av Google Analytics-kontoene. De besøker nettstedet ditt med prosentpoeng avvisningsfrekvens og forlater nettsidene innen få sekunder.

Ghosthenvisninger

Spøkelseshenvisninger er ikke nettstedvennlige og kan forårsake alvorlige problemer for nettstedet ditt. De besøker ikke nettstedet ditt, og spammere og hackere har funnet denne metoden for å utnytte Google Analytics-serveren. De forfalsker også øktene på nettstedet ditt og spoof de organiske hendelsene og besøkene også. Videre gjenkjenner spøkelsesreferanser Analytics-koden og lurer Google Analytics på å tro at ekte mennesker har truffet nettstedet ditt.

Slik blokkerer du henvisningspost og spøkelseshenvisninger

Det finnes forskjellige måter å forhindre henvisningsspørsmål og spøkelseshenvisninger på i Google Analytics-kontoen din. Den første er å bruke filtrene, og den andre er å blokkere dem helt.

Filtre er en enkel måte å nekte trafikk i lav kvalitet i rapportene. De er enkle å lage, og henvisninger blir aldri registrert når du har lagt til de mistenkelige nettstedene til filtene dine.

Du kan redigere .htaccess-filen med denne koden:

#STOP REFERRAL SPAM

RewriteCond% {HTTP_REFERER} exampleI \ .com [NC, OR]

RewriteCond% {HTTP_REFERER} exampleII \ .com [NC, OR]

RewriteCond% {HTTP_REFERER} darodar \ .com [NC, OR]

RewriteRule. * - [F]

Denne koden skal plasseres sammen med nettadressene du vil eliminere. Du kan også kopiere og sette inn "RewriteCond" -linjen for alle nettadressene du vil blokkere i Google Analytics-kontoen din.

Bruk filtre for å blokkere spøkelseshenvisninger

Det er sant at blokkering gjennom .htaccess-filen er enkelt, men de fleste spammere er klare nok til ikke å la det skje. Under slike omstendigheter kan du bruke filtre for å blokkere spøkelsesreferanser. Det er en rekke opplæringsprogrammer for å få inspirasjon fra. Det første du bør gjøre er å filtrere analysetrafikken med vertsnavnet. Spøkelseshenvisninger og henvisningspost vises som ugyldige vertsnavn i Google Analytics-kontoen din. Du bør først finne deres plassering og blokkere dem fra Admin-delen. Pass på at du har blokkert alle mistenkelige nettsteder og spøkelseshenvisninger ved hjelp av denne metoden.

November 26, 2017
Semalt Expert fra Islamabad: En Guide To Blocking Referrer Spam And Ghost Referrals
Reply