Back to Question Center
0

Semalt Expert forklarer hvilke knapper for nettstedet Referrer Spam Is

1 answers:

Buttons-for-website.com er et kjent nettsted som viser på henvisningslisten over Google Analytics-kontoene, til tross for at den ikke sender deg trafikk. Du kan se noen besøk, alle har 100% avkastningsfrekvens og null sekunder brukt på nettstedet ditt. Knapper for nettstedet er en av de nettstedene som involverer brukere i referreringsspam på en eller annen måte. Tanken er å forbedre rangeringen av sine egne nettsteder ved å gi nettstedet ditt skadelig trafikk og mange besøk av lav kvalitet. Spammere og hackere håper at de vil generere inntekter med dette trikset, og knapper-for-website.com publiserer listen over sine beste henvisninger for å lure brukerne på internett. Hvis et SEO-selskap er involvert i spamming og lover å øke trafikken din innen dager, kan det være involvert i noen svarte hatt-SEO teknikker og vil rettferdiggjøre sine gebyrer til kundene.

Hvis du eier et nettsted og holder øye på Google Analytics-kontoen, er det sjansene for at nettstedet ditt mottar treff fra knapper-for-website.com. Det er ikke en legitim kilde til trafikk og bør bli kvitt så snart som mulig.

Prøv følgende praktiske hint fra en ekspert på Semalt , Jack Miller.

Darodar Referrer Spam:

La meg her fortelle deg at knapper-for-website.com er direkte forbundet med Darodar. Sjansene er at du har ansatt noen fra Darodar, og det begynte å vises i referrerstatistikken. Knapper for nettstedet vil gjøre det samme med nettstedet ditt, og henvisningsspørsmål som vises i Google Analytics-kontoen, blir som lovlig. Hvis du klikker på det, vil du se mange besøk som kommer til nettstedet ditt. Henvisningen er ikke en ekte person, men en bot som utgir seg for å være et menneske. Han vil at du skal besøke hans nettsted hver dag slik at han kan generere noen inntekter.

Referrer Spam er ikke bare en irritasjon:

Det er trygt å nevne at henvisningspost blir ofte betraktet som en mindre irritasjon, men det er ikke slik at dette kan ødelegge Google Analytics-dataene dine og kan skje sine resultater i en grad. Dermed spiller det en viktig rolle i å ødelegge nettstedets rangering og øker sprettfrekvensen. Da Darodar startet sin spam kampanjer, rapporterte kundene at deres nettsteder ble truffet tusenvis av ganger om dagen. Noen ganger mottok nettstedene sine dusinvis av treff hvert minutt, noe som er ganske naturlig. Det forårsaket ulike ytelsesproblemer på nettstedene de målrettet mot, og forårsaket at nettstedene ikke var tilgjengelige hele dagen. Videre førte det til at responstiden i stor grad gikk ned.

Slik blokkerer du referrer spam?

Hvis du mottar referrer spam til nettstedet ditt, er det på tide å blokkere det før bedriften din er ødelagt helt. Heldigvis finnes det noen måter å forhindre henvisningspost på, for eksempel redigering av .htaccess-filen og bruk av et WordPress-plugin.

Rediger din .htaccess-fil:

Du må bare redigere .htaccess-filen når det ikke finnes noe annet alternativ. Denne filen er tilstede i dine webservere og kan brukes til forskjellige formål. Hvis du ikke vet noe om hvordan du redigerer det, er det beste alternativet å snakke med vertsfirmaets representanter, og de vil redigere det for deg.

WordPress-plugin:

Hvis du har bygget ditt nettsted på WordPress, kan du få glede av noen plugins som bidrar til å blokkere henvisningsspammen. Wordfence er en av de beste plugins. Det er gratis å bruke og er veldig nyttig. Den har mange alternativer og funksjoner for å få nytte av. For å hindre henvisningsspam, bør du gå til avansert blokkering og si farvel til henvisningsspammen for en levetid.

November 26, 2017
Semalt Expert forklarer hvilke knapper for nettstedet Referrer Spam Is
Reply