Back to Question Center
0

Semalt Ekspert Fra Islamabad: Slik Blocker Darodar Ghost Referrers

1 answers:

Darodar.com vises ofte i henvisningslisten til Google Analytics-profilen din, til tross for at den ikke sender deg ekte trafikk. Du kan observere tilsynelatende besøk, som alle har 100% avkastningsfrekvens og null sekunder brukt på nettstedet ditt. Darodar.com engasjerer seg i øvelsen kjent som referrer spam. Nettstedet later til å tilby ekte trafikk, men det gjør det ikke. Darodar.com publiserer en liste over sine beste henvisninger, og spammerne mener at ved å komme inn i disse lister kan de få kvalitet tilbakekoblinger .

En annen grunn er at de håper du vil besøke deres nettsteder og vil kjøpe noe fra deres tilknyttede lenker. For all del er darodar.com et svart hat SEO-selskap som lover å øke trafikken, men utfører oppgavene med ulovlige og uetiske teknikker.

Sohail Sadiq, en ledende spesialist fra Semalt , gir her noen nyttige tips i denne forbindelse.

Hvordan påvirker henvisningspost dataene?

Uansett årsakene til henvisningspost, påvirker dette Google Analytics-dataene. En av de viktigste grunnene til at du bruker GA, er å sjekke hvilke nettsteder som sender deg legitim trafikk og hvilke som er involvert i ulovlig trafikk sending taktikk. Det er også viktig å vite hvilke nettsteder som er rangert bedre i søkemotorresultater og hvordan du kan forbedre strategiene dine for å få nye lenker.

Sprettfrekvensen og tiden som tilbys på nettstedet ditt, er viktige da disse lar deg forbedre strukturen og innholdet på nettstedet ditt. Hvis du eier et bedriftsnettsted, vil dette hjelpe deg med å forbedre konverteringsfrekvensen og generere nye kundeemner for deg. Hvis du vil gjøre viktige beslutninger om veksten av virksomheten din basert på Google Analytics-data, bør du stoppe henvisningsspam fra å forstyrre dataene dine.

Hvordan bli kvitt referrer spam?

Den gode nyheten er at det er mulig å kvitte seg med henvisningsspam fra Google Analytics-dataene. Den beste måten er å sette opp noen filtre i Google Analytics-kontoen din. Enkelte nettsteder bruker bots til å besøke websidene dine, mens de andre sender falske besøkene direkte til Google Analytics-kontoen uten å besøke nettstedet ditt. Du kan fjerne begge ved å opprette filtre i Google Analytics-kontoen din.

For å sette opp filtre for darodar.com, bør du huske på følgende:

Logg på Google Analytics-kontoen din og gå til administrasjonen.

Velg alternativet Konto og eiendom i rullegardinmenyen og opprett filtre i delen Dedicated Views.

Under rullegardinmenyen Vis, bør du klikke på alternativet Nytt filter og navnet ditt filter som darodar.com.

Ikke glem å velge det egendefinerte filteralternativet og velg Henvisning i rullegardinet Filterfelt.

Her må du sette inn darodar \ .com i Filter-delen og klikke på Lagre-knappen før du lukker vinduet.

Hva med andre spamreferanser?

Du kan enkelt legge til slike filtre for alle spamreferanser som vises i Google Analytics-kontoen. Du bør holde øye med de nye domenene som vises i dataene dine, og legg til nye filtre for det som skjer med tiden.

November 26, 2017
Semalt Ekspert Fra Islamabad: Slik Blocker Darodar Ghost Referrers
Reply