Back to Question Center
0

Semalt aksjer Top Blocker WordPress Plugins Tips

1 answers:

Drift av et WordPress-nettsted med spike og spam trafikk kan være litt hektisk. Blocker WordPress-plugins hjelper e-handelswebområdeeiere til å blokkere uønsket trafikk og spammere som kommer fra forskjellige land. Som markedsrådgiver bør du ikke gå glipp av å bruke WordPress plugins for ditt nettsted.

WordPress gir markedsføringskonsulenter muligheten til å lage gode blogger og kraftige designapplikasjoner. Effektiv bruk av blokkering WordPress-plugins gjør det mulig for webområdeeiere å blokkere uønskede trafikkbelastninger fra bestemte land.

Michael Brown, en ledende ekspert fra Semalt , definerer her topplistede blokkere WordPress-plugins som vil hjelpe deg med å forhindre spiking av trafikk fra enkelte land.

Geolify WordPress plugin

Geolify er en av de beste blokkering av WordPress plugins for bruk på nettstedet ditt. Geolify skaper interaktive bilder, innhold og får tilgang til potensielle besøkende. Nettstedseiere som bruker WordPress-plugin, har det privilegium å omdirigere sannsynlige besøkende fra en nettadresse til den andre.

Geolify plugin består av en geolocation hvor nettstedseiere kan få tilgang til WordPress blog ved hjelp av skript og koder. De vanlige kodene inkluderer geolifylatitude og geolifystatename.

Security plugin for Centrora

Centrora er et unikt blokkert WordPress-plugin designet for å tilby nettsikkerhetsløsninger. Centrora Security plugin består av integrerte skannere, backup løsninger og brannmur. Nettstedseiere som bruker Centrora-sikkerhetsplugin identifiserer enkelt skadelige skript, virus og SQL-injeksjoner.

Den nylig utgitte Centrora-sikkerhetsversjonen består av katalogskannere og filskannere. Denne sikkerhetspluggen består også av andre toppfunksjoner som enkeltlands blokkering, brannmurkonfigurasjonssystemer og avanserte skannere.

iQ Block Country Plugin

iQ-blokkering WordPress-plugin gir nettstedseiere muligheten til å begrense de enkelte landene fra å få tilgang til innhold. Med iQ-blokklandspluggen kan du enkelt blokkere land som forårsaker spamming og hackingforsøk.

Som en WordPress-nettstedseier kan du bestemme å blokkere alle land og unntatt din IP-adresse fra å få tilgang til innholdet ditt. Legg til et sikkerhetslag på WordPress-nettstedet ditt og blokkere ondsinnede besøkende fra å få tilgang til innholdet ditt.

IP2Location Country Blocker plugin

IP2Location blocker WordPress plugin gjør at klienter kan blokkere noen besøkende fra å få tilgang til innhold. Dette WordPress-pluginet støtter både BIN-data og IP2Location-formater. Med IP2Location WordPress-plugin kan du tilpasse 403-siden og viderekoble besøkende fra flere land til en tilpasset side.

IP Geo Block-plugin

IP Geo Block plugin består av innvandringskontrollfunksjon som bidrar til å blokkere påloggingsforsøk, ondsinnet tilgang og spamposter på nettstedet ditt. IP Geo blocker WordPress plugin støtter sikkerhetsplugg, BuddyPress, enkel redning og bbPress.

WP GEO Website Protection plugin

WP GEO WordPress-plugin hjelper nettstedseiere å begrense tilgangen til uønskede land eller individuelle IP-adresser på nettstedet ditt. Denne blokkeringen av WordPress-plugin blokkerer besøkende som kommer fra ugunstige land fra å få tilgang til nettstedets innhold.

Land IP Individuelle omdirigeringer

Dette er et blokkert WordPress-plugin som gir nettstedseiere en mulighet til å blokkere uønsket trafikk. Land IP-individuell omdirigeringstillegg bruker besøkendeattribusjon og nettleserkaksler for å omdirigere blokkert lands IP-adresser til en forhåndsdefinert side.

Admin-blokk-land-plugin

Dette er et av de beste blokkeringsprogrammene for WordPress som fungerer for å blokkere og begrense tilgangen til adminssidene dine.

Wordfence Security plugin

Dette er den mest avanserte blokkeren WordPress-plugin for blokkering av individuelle IP-adresser, brannmur og innloggingssikkerhet. Wordfence-sikkerhetsplugin er drevet av Threat Defense Feed, programvare som beskytter nettsideeiere mot hacking.

De ovenfor diskuterte blokkering av WordPress-pluginene hjelper nettstedseiere å begrense tilgangen til besøkende som får tilgang til innhold og deres nettsteder. Last ned og installer disse funksjonene for å blokkere trafikkbelastninger fra ondsinnede land.

November 26, 2017
Semalt aksjer Top Blocker WordPress Plugins Tips
Reply