Back to Question Center
0

Semalt aksjer En veiledning for å blokkere og fjerne Google Analytics Spam

1 answers:

Analytics spam er ikke et nytt problem, men sist det har blitt langt mer farlig enn noensinne. Her kommer den ledende ekspert fra Semalt , Lisa Mitchell, til å forklare noen måter å blokkere og fjerne Google Analytics-nettsøppel. Du vil også få en ide om hvordan de påvirker nettstedene dine.

Det første du må vite er at analytics spam kommer i forskjellige former: spøkelses spam og bot spam. Begge disse skjemaene påvirker i stor grad din Google Analytics. Derfor må måten å håndtere dem være forskjellig, og fokuset bør være på hvordan du fjerner dem i det hele tatt.

Hva er Bot Spam?

Bot trafikk eller bot spam er mer vanlig og farlig enn du noensinne ville forvente. I de siste månedene har den smittet mer enn to milliarder nettsteder på grunn av trafikk av lav kvalitet. Ikke alle botsene er farlige eller dårlige, skjønt. Google, Bing og andre store søkemotorer avhenger av søkebotsene når det gjelder kryptering og indeksering av innholdet på nettstedene. Den kommersielle crawlers som SEMrush, Pinterest, feed fetchers som FeedBurner, Twitter, samt overvåking bots som WordPress, Uptime Robot, er alle gode å gå med. Men du bør gjøre ditt beste for å kvitte seg med spambots som har en tendens til å ødelegge nettstedet ditt i stor grad.

Spamroboter eller crawler-spam er programmene som er utviklet for å automatisere forskjellige oppgaver, for eksempel å stjele innholdet og dataene dine, serverjakt, spamming av kommentarer, phishing-angrep og DDoS-angrep. inn i forskjellige kategorier, for eksempel hackingsverktøy, imitatører, spammere og skraper. Personlig personvern er de som bruker falske identiteter for å omgå dine sikkerhetsforanstaltninger. De brukes til å distribuere DDoS-angrep. Den andre typen er hackingsverktøyet, som brukes til å distribuere Forskjellig malware og virus. For to år siden hevdet Google at 200 prosent nettsteder ble hacket på grunn av dette problemet. Skraper brukes i stor grad for å stjele webinnhold og data. I de fleste tilfeller blir de stjålne artiklene publisert på andre domener og fora. bruk av bots for å spre markedsføringsinnhold i form av phishing-koblinger og kommentarer.

Det er forskjellige måter å blokkere og fjerne bots og spam. Noen av dem har blitt diskutert nedenfor.

Automatisk Bot / Spiderfiltreringsfunksjon

Denne funksjonen ble introdusert av Google for noen måneder siden. Det lar deg sjekke og blokkere trafikken som kommer fra ukjente IP-adresser. Du kan enkelt bli kvitt edderkopper og bots med denne typen. Du kan opprette filtre på IAB / ABC International Spiders & Bots-lister. Auto-filtre er det mest kraftige forsvaret mot bot-spam, ettersom ulike nettsteder har blitt dratt nytte av det allerede. Det er enkelt å implementere og gir deg gode resultater.

Blockbots Bruke .htaccess

En annen måte er å blokkere bots med .htaccess-filer. Denne funksjonen for automatisk filter hjelper til med å fjerne botsene dine, besøker Google Analytics. Det forhindrer ankomst av bots, men det kan ikke være en permanent løsning for nettstedet ditt. Hvis du har noen forvirring eller spørsmål om løsningene som tilbys her, kan du komme i kontakt med oss ​​gjennom kommentarseksjonen nedenfor.

November 24, 2017
Semalt aksjer En veiledning for å blokkere og fjerne Google Analytics Spam
Reply