Back to Question Center
0

Oppdage og blokkere Bots Med Semalt

1 answers:

En av de viktigste tingene som trenger din oppmerksomhet på internett, er din sikkerhet og sikkerhet. På grunn av et stort antall sikkerhetsbrudd, som Yahoos bekymringer om statssponserte personverninnrømmelser, problemer med GCHQ og NSA, samt statsstøttede hackingsaker, må vi ta sikkerhet på alvor. Det er viktig at vi forventer og planlegger de riktige tingene til rett tid for å sikre online sikkerhet. Vi bør ikke glemme at vi lever i en verden der ting er gratis å bruke og kan hackes i løpet av sekunder. Ondsinnede aktiviteter har blitt en felles del av våre liv, og vi må fokusere på vårt forsvar fra de ytre kreftene. Her kommer Ross Barber, Semalt Customer Success Manager, til å fortelle deg hvordan du oppdager og blokkerer dårlige bots.

Hva er Bad Bots?

Det finnes to forskjellige typer bots: gode roboter og dårlige roboter. Det ville ikke være galt å si at de gode roboten ikke ødelegger nettstedet ditt, men de dårlige robotene skaper alltid problemer. Noen av fordelene med bots er at de forbedrer din nettsiderrangering i søkemotoren , inkludert Google, Yahoo og Bing. Dessuten gir de oss nyttige tjenester som de gjør innholdet tilgjengelig på internett til mange mennesker basert på søkeord og søkemotorforespørsler. Imidlertid kan de dårlige roboten skade nettstedet ditt i stor grad. De brukes på en rekke måter, og hackere skrap nettsteder for informasjon som sannsynligvis vil bli brukt av dine konkurrenter. Dessuten oppretter de dårlige botsene distribuerte deial-of-service-angrep og kan stjele eller repostere webinnholdet ditt, og skape kopier av det på internett. Oppblåsende søkemotor trafikk er alt resultatet av dårlige bots, effekt og forvrengning av beregningene på nettstedet ditt. De dårlige botsene kan øke din nettstedstrafikk , men lasthastigheten og studsekursen øker også. Uansett hvilke typer roboter du må kvitte seg med begge, for å minimere risikoen for å bli ødelagt på internett.

Hvordan kan du identifisere og stoppe dem?

Du kan identifisere og forhindre både gode og dårlige roboter ved å installere kompatible plugins, verktøy samt utvidelser. Du bør stole på hosting- og løsningsleverandører og se etter de proaktive måtene å bli kvitt dem. Før du gjør noe, må du etablere et oppsett for å vurdere om boten er bra eller dårlig, og hvordan du kan forhindre det innen få minutter. En rapport fra CMSWire viser at mer enn sytti prosent av det kan fjernes med evasionsteknikker som roterende IP-adresser og lavfrekvente angrep.

Homegrown Solutions

En av de enkleste måtene å kvitte seg med, er å blokkere IP-adressene til alle bots, enten de er gode eller dårlige. Du må observere typen bot før du utfører noen handlinger. Bruk webserver-direktiver for å få dem blokkert. Du kan blokkere så mange IP-adresser som du vil, basert på dine observasjoner og evaluering. Bare vær sikker på at du ikke blokkerer IP-adresser til menneskene fordi dette kan ødelegge nettstedets rykte på internett.

November 24, 2017
Oppdage og blokkere Bots Med Semalt
Reply