Back to Question Center
0

Nyttige tips og triks fra Semalt On Hvordan å ekskludere Crawler og spam fra nettstedet ditt

1 answers:

Også kjent som spamdexing, referrer bombing er den nåværende trenden i digital markedsføring sektorer som vil falle ned ditt WordPress nettsted på mindre enn en uke. I løpet av de siste månedene har tilfeller av en nettsøker og spøkelsesreferanse spam som påvirker e-handelswebsteder blitt rapportert, noe som utgjør en stor fare for nettsteder i tidlig utviklingsstadium.

Nylig har vi lansert et fotograferingsnettsted med fokus på babyer og barn. Som et nytt nettsted konsentrert vi oss om å utvikle nettstedet vårt, men glem å blokkere crawlere fra å indeksere nettstedet. Dessverre, spøkelsesreferanse spam og crawler spam så en mulighet til å utnytte. Vi begynte å motta henvisninger fra et porno-nettsted.

Som webmaster, vil du ikke finne deg selv å være hjørnet av ondsinnede henvisninger. Crawler referrer spam virker for å sende deg ondsinnede lenker og kjøre falsk trafikk til ditt nylig utviklede nettsted. I det lange løp vil du ende opp med å klikke på linken med det formål å identifisere hvor det meste av trafikken kommer fra. Slik spammere tjener dollar. Her er triks og tips fra Jack Miller, Semalt Senior Customer Success Manager, som vil hjelpe deg med å ekskludere crawler og spam fra nettstedet ditt.

Hva du trenger å vite om referrer spam

Spammere tilnærming til webområdeeiere og online markedsførere har endret seg etter hvert som tiden går. Foreløpig spammere gjør automatiske forespørsler til nettsteder eiere og forlater falske nettadresser som omdirigerer webområdeeiere til ondsinnede nettsteder. En angriper tricks online markedsførere å klikke automatiske lenker ut av nysgjerrighet. Etter å ha klikket på linkene, oppnår spammere penger, som betegnes som reklamegebyr.

Crawler referrer spam virker på spiking falsk trafikk på nettstedet ditt. Tiden som blir tatt med falske besøk fører til en høy avvisningshastighet og minimal øktvarighet, en kritisk faktor som fører til algoritmer som rangerer ditt konverteringsord som ubetydelig. Spammere utnytter spøkelsesreferanse spam hvor automatiserte koder kapsler din Google Analytics-kode og slutter å ødelegge dataene dine.

Tricks om hvordan å ekskludere crawler og spam fra dine analyser

Bruke GM Block Bots til å blokkere referrer spam

Er du en webansvarlig som støter på crawler referrer spam på dine analyser? Du trenger ikke å panikk. GM Block Bots er et av de mest gode WordPress-pluginene som arbeider for å ekskludere crawlere og spam som best-seo-solution.com og blackhatworth.com fra Google Analytics. For å fjerne henvisningspost ved hjelp av et WordPress-plugin, last opp den nyeste GM Block-versjonen på nettstedet ditt, og aktiver deretter den.

Bruke .htaccess-fil for å blokkere referrer spam

Som webansvarlig kan du enkelt hindre og ekskludere henvisningspamfiler ved hjelp av en .htaccess-fil. Denne konfigurasjonsfilen fungerer for å blokkere skadelige nettadresser fra å henvise til WordPress-nettstedet ditt. Du må bare legge til en generert kode i .htaccess-filen din for å blokkere crawler-referrer fra skewing med kampanjens poster.

Hva du trenger å vite om spøkelsesreferanser

I forhold til søkemotoren for nettsøppel, kan spøkelsesreferanser spam utelukkes ved å sette opp filtre for å blokkere spamwebadresser. Opprett og bruk et gyldig vertsnavn for å blokkere uønskede nettadresser fra å gi data til kontoen din.

Etter å ha blokkert bots, refererer spam, og uønsket trafikk fra å referere til nettstedet ditt forventer et drastisk fall i nettstedets trafikk. Sporingsfrekvensen din vil imidlertid skyte og møte høye varighetsperioder. Vær årvåken og aktiv for å utelukke crawler og spam fra skeving med Google Analytics-rapporten.

November 26, 2017
Nyttige tips og triks fra Semalt On Hvordan å ekskludere Crawler og spam fra nettstedet ditt
Reply