Back to Question Center
0

Nataliya, The Semalt Expert, presenterer grunnleggende SEO Practices

1 answers:

SEO er et viktig aspekt av internettmarkedsføring, og det blir større og mer komplisert hver dag. Ingen kan hevde å vite alt om SEO, så ikke bekymre deg for å vite lite om det hvis du bare starter. En ting er sikkert, skjønt at jo bedre du optimaliserer nettstedet ditt, desto bedre sjanse er det å bli rangert høyt av søkemotorer , og jo bedre fordelene med bedriftens tilstedeværelse på Internett. Så, hva er de mest grunnleggende SEO-rutene?

Nataliya, Semalt SEO Specialist, forklarer at metakoder beskriver sidene dine til søkere. De må ha best mulig søkeord og beskrivelse. Beskrivende og optimaliserte metakoder vil ikke bare få nettstedet ditt oppført på søkemotorresultatsider (SERP), men også gjøre det enkelt for deg å huske hva de gamle nettstedene handlet om. Det er imidlertid godt å merke seg at søkemotorer som Google ikke bruker metakoder for indeksering. Skriv de beste metakoder for mennesker og ikke for søkemotorer. Opprett koder som leserne vil klikke fordi det gjelder hva de søker.

"Innhold er konge." Du har sikkert hørt denne berømte SEO-relaterte setningen. Det er en av de tidligste retningslinjene for å skape godt innhold for publikum. Godt innhold for mennesker og søkemotorer bør være av høy kvalitet og unik. Det tiltrekker seg andre steder å koble til deg, og gir deg dermed mange tilbakekoblingsmuligheter.

Gi leserne dine det du vil ha på en presis, klar og nøyaktig måte. Det er ingenting som vil stoppe dem fra å flyte til nettstedet ditt og henvise sine venner til det. Hvis du selger produkter eller tjenester, er det et viktig mellommål å få så mange mennesker til nettstedet ditt. Når nettstedet ditt alltid er innholdsrikt, vil dette målet aldri være et av dine mest presserende problemer. Når du lager innholdet ditt, må du bruke søkeordene godt. Spred søkeord i dine titler, topptekster, ankre og andre deler gjennom hele oppskrivningen.

Du kan investere mer innsats i å lære hvordan du oppretter høy kvalitet, og du vil definitivt høste mye av disse anstrengelsene.

.htaccess skal settes riktig. Du kan gjøre innstillingen selv eller få en profesjonell til å gjøre det for deg. Når du har bestemt hvordan du vil at nettadressen skal være, hold deg til det formatet. Du kan bare ha www eller ikke-webadresser, slik at Google ikke ser sidene dine som å ha duplikater. Hvis du har begge nettadressedata, vil Google ikke straffe deg, men du må gi omdirigering fra www-nettadresser til ikke-www-nettadresser (som er enkelt å gjøre). Du kan søke på noe som "omdirigere forespørsler til ikke-webadresser" og lære alt du trenger å gjøre.

Du må også konfigurere robots.txt-filen din på riktig måte. Det kan være overraskende å høre at denne lille tekstfilen kan føre til at nettstedet ditt faller ned. En robots.txt-fil styrer Googles crawler og andre roboter på sidene du ikke vil "gjennomsøke". Hvis du ikke vil at bilder skal listes av søkemotorer, bruker du robots.txt-filen til å blokkere dem. Klart vil du ikke gjøre en feil når du konfigurerer robots.txt-filen din. En enkel feil kan blokkere din viktigste nettside og holde den ut av nettet.

Dette er de mest nødvendige SEO-rutene, og alle er klassifisert som SEO-praksis på stedet, og det finnes andre off-site-metoder som forfremmelse og bygging tilbakekoblinger . Normalt starter du med på-stedet SEO og bygger videre på off-site praksis for å lage et fullt optimalisert nettsted.

November 26, 2017
Nataliya, The Semalt Expert, presenterer grunnleggende SEO Practices
Reply