Back to Question Center
0

Konsekvenser av å knytte overoptimering - SEO råd fra Semalt Expert, Natalia Khachaturyan

1 answers:

Siden nettsteder fortsetter å optimalisere innholdet deres slik at brukere kan se det på nettet, kan problemet med overoptimalisering krype inn. I nyere tid kan problemer som skjult innhold og søkeordfylling danne en digital markedsføring plattform med unaturlige måter å rangere. I andre tilfeller er noen webansvarlige avhengige av eksterne signaler og trafikk for å overføre sin link juice til deres domene. SEO-prosessen er avhengig av mange på-side og off-side optimaliseringsfunksjoner, som alle tar sikte på å øke nettstedets synlighet til målgruppen.

Content Strategist for Semalt , Natalia Khachaturyan, forklarer at mange "off-site" internettmarkedsføringsteknikker også kan føre til økt risiko for overoptimalisering av et nettsted. Videre utfører Google en nedbrytning av "kunstige" eller "unaturlige" koblinger som har til formål å øke en domenemyndighet i en bestemt målnisje. De fleste SEO byråer i dag tankene om å knytte historien til et domene de skal inkludere i deres digitale markedsføringsplan. For å unngå tilfeller av koblingsrehabilitering kan du lære om typer lenker, de rette for å overføre linkesjuice, samt linkhistorikken og profilen til et domene.

Tegn på å knytte overoptimering

Google avhenger av en algoritme for å oppdage uvanlige mønstre angående trafikkstrøm. Det er derfor lett å identifisere "unaturlige" trender med hensyn til ytelsen til enkelte lenker online. For eksempel har de fleste nettsteder i dag en blogg. Aspekter av gjensidige lenker og ankertekster vises i kvantitative tiltak etter sporbare mønstre. Ekstrem ytelse, for eksempel høy trafikk over hele verden, kan øke mistanken til nettsteder med en overkoblingsoptimalisering. I den siste nedslagningen kan Google raskt miste tillit på noen koblinger som peker på slike nettsteder. I dette tilfellet kan denne lenkejuice bli ignorert, noe som gjør et trekk ikke til nytte for din rangering.

Et nettsted kan for eksempel begynne å få en direkte trafikk som kommer fra 20 forskjellige nettsteder innenfor en gitt nisje. Fra en nøye observasjon knytter disse nettstedene til hverandre. Disse tilfellene kan tilby en plattform for unaturlig kobling fra deres historiske data og trender. En 90% gjensidighet kan presentere et fenomen som kan gjøre et nettsted ser ut til å være for spammy. Tidligere ville svarthattens SEO-byråer åpne forskjellige nettsteder for å knytte opp profiler til deres brukere eller klientwebsteder.

Når du optimaliserer innhold på nettstedet, er det viktig å følge en naturlig måte å plassere ankertekster på. Å legge for mange permalink på tekster kan øke mistanken om at det er en unaturlig fordeling av informasjonen som Google avhenger av for å lage distribusjonskurver. Eksterne innkommende koblinger som synes å knytte til hverandre, kan enten hjelpe eller skade fremdriften av SEO på et nettsted.

Konklusjon

Nettsteder som ikke overholder de juridiske rangeringskriteriene, står i fare for en rangeringstraff. I andre tilfeller kan nettsteder også lider av deindexering, spesielt når de unnslipper for mange black hat SEO taktikker. Google anbefaler at nettstedskapere tenker på lenkeprofiler som folk legger til på sine nettsteder. I andre tilfeller kan ankertekster også være en medvirkende faktor som gjør at en digital markedsføringsprosess mislykkes. Denne retningslinjene for SEO kan hjelpe deg med å oppdage forekomster når nettstedet ditt kan lide av overoptimalisering.

November 26, 2017
Konsekvenser av å knytte overoptimering - SEO råd fra Semalt Expert, Natalia Khachaturyan
Reply