Back to Question Center
0

Interne lenker er gode for enkelte ting, men ikke for å optimalisere nettstedet ditt! -SEO av ekspert fra Semalt, Natalia Khachaturyan

1 answers:

Interne lenker er avgjørende for å hjelpe brukerne til å navigere fra en side av et nettsted til et annet. De spiller en viktig rolle i å tilby en sammenhengende brukeropplevelse. Disse koblingene tjener to primære formål i søkemotoroptimalisering (SEO). For det første er interne lenker ansvarlige for å lette prosessen med søkemotorer som oppdager sider på nettstedet ditt. Kvaliteten på koblingene i sidene dine hjelper også med å rangere siden din. Antallet interne interne linker som styrer til en side, gir søkemotorene et signal om hvor relevant siden er.

Content Strategist fra Semalt , Natalia Khachaturyan, forklarer at interne lenker går fra en side til et annet domene som hjelper deg med å navigere på nettstedet. De er også ansvarlige for å etablere et hierarki avhengig av betydningen av at informasjonen blir holdt på et gitt nettsted. Dette bidrar også til å spre rangeringskraft rundt nettstedet.

For høy SEO-rangering, må søkemotorer se innholdet og kvaliteten på søkeordene og hvordan de har blitt brukt. For å gjøre det enkelt, vil søkemotoren trenge en krypterbar lenkestruktur som hjelper den å bla gjennom veier til et nettsted for å finne alle sidene på nettstedet. Den verste feilen som de fleste nettsteder gjør, er å skjule den primære lenken eller begrave den på en måte som søkemotoren ikke kan få tilgang til. Dette forhindrer at sidene blir oppført i søkemotorens indekser. Sidene kan inneholde utmerket innhold og søkeord, men Google vil ikke gjenkjenne dem, derfor vil de ikke bidra til rangeringen av nettstedet ditt.

Den beste nettsidestrukturen er den med et minimum antall lenker på hjemmesiden og andre sider. Dette gjør at rangeringseffekten har en jevn flyt gjennom hele nettstedet som maksimerer rangeringspotensialet for hver siden. For å oppnå dette må du bruke tilleggsadressekonstruksjoner og interne koblinger. Dette formatet er forståelig for søkemotorene, ettersom det er lett å følge. Søkemotorens edderkopp indekserer alle sidene for å forberede dem til rangering. er grunner til at enkelte sider kan være uoppnåelige og dermed ikke indekserte som inkluderer:

 • Krav til skjemaer
 • Disse kan bestå av grunnleggende elementer som en rullegardinmeny eller en fullblåst undersøkelse. Disse skjemaene kan hindre søkespinderen i å få tilgang til koblingene eller innholdet som gjør dem usynlige for søkemotorene.

 • Lenker som kun kan nås via interne søkebokser
 • Edderkoppen kan ikke finne innholdet som er skjult bak de interne søkefeltveggene, og dermed blir slike sider ikke indeksert.

 • Usparselig JavaScript
 • Slike koblinger kan ikke løses, og i så fall er søkemotoren irrelevant. Du bør derfor vurdere å bruke standard HTML-koblinger i stedet for JavaScript-baserte koblinger.

 • Lenker i plug-ins
 • Disse koblingene er ikke tilgjengelige av søkemotorene.

  Hvis sidene er blokkert av robot.txt eller Meta roboter tag

  Disse Meta roboten koder og robot.txt begrenser edderkoppen fra å få tilgang til en bestemt side.

  Lenker som er på sider med mange lenker

Dette vil minimere gjennomsøkingsgrensen for søkemotorene. Det er derfor klokt å sikre at hver side har maksimalt 150 sider, ellers vil du forhindre at noen sider krypes.

Å unngå nevnte forekomster maksimerer søkeordets evne til å krype til alle sider slik at de kan bli indeksert for SEO-rangering. Sørg for at du tar disse faktorene i betraktning når du lager dine interne linker.

November 26, 2017
Interne lenker er gode for enkelte ting, men ikke for å optimalisere nettstedet ditt! -SEO av ekspert fra Semalt, Natalia Khachaturyan
Reply