Back to Question Center
0

Insight To Keyword Stuffing Av Expert Of Semalt, Natalia Khachaturyan

1 answers:

I de fleste SEO kampanjer kan bruk av søkeord hjelpe et nettsted som er høyt på søkemotoren s. Det er imidlertid en begrensning for bruk av søkeord, da deres overdreven bruk kalles søkeordfylling. Den unaturlige bruken av søkeord er en svart hatt SEO teknikk som har blitt brukt i de siste tiårene. Dessuten har Google oppdatert sin pingvinalgoritme for å avskaffe ulovlige metoder som denne, og søkeordfylling kan ikke lenger hjelpe noen nettsider til å rangere på nettet. Videre sier innholdsstrategen til Semalt , Natalia Khachaturyan, at en slik teknikk øker risikoen for at en nettside lider av en rangeringstraff samt deindexering.

Hvorfor søkeordfylling ikke er bra

Innholdsrelevans har blitt den nye rangeringsfaktoren Google prioriterer. Med søkeordfylling har du en tendens til å inkludere for mye innhold som kan eller ikke er relevant for brukerne. Hvis du bruker for mange søkeord, kan innholdet forbli ikke nyttig for målgruppen din. Ingen person søker på et nettsted for å bli på siden hvis innholdet ikke løser deres opprinnelige intensjon.

De fleste bedrifter bruker ikke for mye søkeord i dag, fordi denne metoden ikke lenger betaler som en rangeringsmetode. Videre, når innholdet ikke er relevant, blir engasjementstiden på nettstedet ditt lavt.

Søkeordstuffing i handling

Det er enkelt å oppdage unaturlig bruk av noen ord på en nettside. Når du søker i noen setninger, bør de øverste nettstedene tilby relevant informasjon. Noen eksempler på personer som bruker søkeordfylling inkluderer:

  • Setninger med navn på steder og byer i området der stedet prøver å rangere. Disse ordene prøver å spamse den lokale SEO-søkemotor rangeren.
  • Lister over mange telefonnumre som ikke har noen verdi for innholdet eller domenet ved hånden.
  • Unaturlig måte å gjenta uttalelser på. For eksempel har vi røde roser som passer til ditt røde rosebehov i dette røde rose-regimet til din røde rose. Våre røde roser er røde med mange roser. Få en rød rose med rød rød fargelegging av vår røde rose av de røde rosene. "

Hvordan oppdage søkeordfylling?

En av måtene å identifisere søkeordfylling er ved å lese webinnholdet. I de fleste tilfeller kan nettsteder med søkeordfylling inneholde for mye irrelevant informasjon med søkeordene. Andre webmastere pleier å bruke skjult innhold som inkluderer de utfylte søkeordene. I slike tilfeller kan slike nettredaktører eller ikke bruke en liten skrift, som vises i en lignende farge som bakgrunnsfargen.

Du kan markere alt for å avsløre de gjemte søkeordene. Trykk på kontroll + En knapp fremhever alt webinnhold. Det er viktig å legge inn innholdet i et tekstbehandlingsdokument. Noen mennesker kan bruke en lignende høydepunktsfarge til bakgrunnen, noe som gjør den uoppdagelig.

Konklusjon

For enhver e-handelsvirksomhet kan det være en god strategi å sette opp en vellykket digital markedsføring kampanje. Mange bedrifter gjør mange salg online ved hjelp av metoder som SEO. I de fleste SEO-tilnærminger er søkeordforskning en standard måte å få svært søkbare vilkår for bruk i innhold på nettstedet. Denne teknikken gjør at et nettsted rangerer høyt på SERPene av disse spesifikke setningene. Den overdrevne bruken av et søkeord for å lure søkemotorer kan imidlertid føre til straffer som deindexering. Folk bør unngå å bruke søkeordfylling som en digital markedsføringsmetode.

November 26, 2017
Insight To Keyword Stuffing Av Expert Of Semalt, Natalia Khachaturyan
Reply