Back to Question Center
0

Hvordan unngå duplikat innhold? - Svar av ekspert av Semalt, Natalia Khachaturyan

1 answers:

Duplisert eller kopiert innhold refererer til de substantive blokkene av en artikkel innenfor og på tvers av domener som samsvarer helt med hverandre eller ligner i stor grad. De vanligste eksemplene på ikke-skadelig kopiert innhold er:

  • Foruminnlegg som genererer regelmessige og avviklede diskusjoner og er rettet mot smarttelefoner og andre lignende enheter
  • Lagrede elementer som vises og koblet til forskjellige URL-adresser
  • Utskrifts-bare versjoner av artikler og webinnhold

Content Strategist for Semalt , Natalia Khachaturyan, forklarer at hvis et nettsted har flere sider med identisk innhold, er sjansene at Google vil straffe nettstedet ditt. Ofte kopierer spammere innhold på tvers av flere domener og manipulerer søkemotorens rangering av et nettsted og får mer trafikk til sine egne nettsider. Slike villedende praksis resulterer i dårlige brukeropplevelser. Når besøkende ser samme artikkel gjentatt på internett, vil han ikke vise interesse for innholdet ditt. Google prøver best å gjennomsøke og vise sider som har tydelig informasjon. Det filtrerer ut et stort antall nettsteder og blokkerer nettstedene som inneholder lignende tekster eller duplikat innhold.

Hvordan håndtere duplikat innhold?

Du kan ta noen tiltak for å adressere duplikat innhold på internett, slik at besøkende elsker innholdet ditt på grunn av originaliteten.

Metode №1: Bruk 301

Hvis du nylig hadde omstrukturert nettstedet ditt, kunne du bruke 301 omdirigering i .htaccess-filen. Den vil omdirigere brukere til websidene dine og forhindrer edderkopper og roboter i å lande sidene dine.

Metode №2: Vær konsistent

Du bør opprettholde den interne sammenkoblingskonstanten og alltid bruke toppnivådomenene til å utvikle tilbakekoblinger på nettstedet ditt. Disse domenene skal være relevante for nettstedet ditt og bør være landsspesifikke.

Metode №3: Syndiker nøye

Hvis du har syndisert innholdet på andre nettsteder, vil Google sannsynligvis vise de versjonene som passer best for brukerne. Denne metoden sikrer at webinnhold og artikler er syndikert og har koblinger tilbake til den opprinnelige teksten eller siden. Dermed bør du tilknytte innholdet nøye og kan bruke flere plugins for å utføre denne oppgaven.

Metode №4: Bruk søkekonsollen og juster innstillingene dine

Du kan bruke søkekonsollen og fortelle alle hvordan du vil at nettstedet ditt skal gjennomsøkes eller indekseres. I stedet for å bruke en lang opphavsretts tekst nederst på hver side, bør du skrive et sammendrag og koble det til alle sidene ved hjelp av et WordPress-plugin.

Metode №5: Reduser kjeleinnholdet

Du må minimere boilerplate repetisjonen for å sikre at nettstedet ditt er trygt på internett. For eksempel kan du skrive et sammendrag og lenke det til sidene med flere detaljer. Alternativt kan du prøve et Parameterhåndteringsverktøy for å spesifisere hvordan du vil at Google, Bing og Yahoo skal behandle webområdet og nettadresseparametrene.

Dupliserende innhold er ikke grunnlag for handling på et nettsted før det vises på internett i et stort antall og manipulerer søkemotorresultater . Hvis nettstedet ditt lider av kopiert eller duplisert innholdsproblem, og du ikke vet hva du skal gjøre, er det bedre å kontakte de andre nettstedene administratorer og få innholdet fjernet. Du kan også sende inn forespørselen din til Google, og søkemotorene fjerner de krenkende sidene fra resultatene.

November 26, 2017
Hvordan unngå duplikat innhold? & Ndash; Svar av ekspert av Semalt, Natalia Khachaturyan
Reply