Back to Question Center
0

Hva er opprinnelsen til spam? - Interessante fakta fra Semalt Expert

1 answers:

Spam er skitten av vitser. Men dette hermetisert hammeproduktet er forankret i den amerikanske historien. Det har blitt populært gjennom årene, og har gått fra en lunsjkjøtt til et popkulturikon. Spam ble først opprettet av Hormel Company i det 19. århundre og pleide å være en favoritt ting under andre verdenskrig. Det ble forbrukt i USA i stor skala fordi det ble ansett å være mye deilig enn andre kjøttvarer. Med tiden ble spam et kjent produkt og et favorittart for troppene i utlandet, som var kjent for sin praktiske forsendelse og stabilitet.

Jack Miller, Semalt Senior Customer Success Manager, legger til at spam fortsatt er kjent og brukt i Hawaii, der det har en av de høyeste forbruksprisene per innbygger. Det er like kjent i enkelte deler av Asia og Storbritannia. Det er også verdt å merke seg at spam for tiden selges i mer enn førti land over hele verden.

Spam hovedbestanddeler

Hovedrediensene i klassisk spam er svinekjøtt med skinke, potetstivelse, salt, natriumnitritt, sukker og vann. Potetstivelsen brukes til kjøttbinding, mens natriumnitrat virker som et konserveringsmiddel. En geléaktig, tykk stoff som er pakket rundt spam er laget av gelatiner og størkner kjøttet som brukes. Avhengig av spam, kan du finne det også noen andre ingredienser som kylling, kalkun, chili og paprika. Spam kommer i forskjellige smaker og er likt over hele verden. Den har både høye og lave natriumvarianter som er sunnere enn noe annet måltid.

Hvordan brukes spam?

Du kan bake, steke, grille eller spise spam i kald form. Det kan også brukes forkokt, noe som betyr at oppvarming er valgfritt. Den beste måten å bruke spam på er pan-venn, sammen med dine favorittnudler eller egg. Du kan bruke den til frokost, da det er et allsidig måltid. Spam kan også brukes i burgere, smørbrød, pizza og karriretter. Spam-fans er berømte for deres kreative og unike bruksområder av dette hermetiske kjøttet. Det er ikke det mest delikate og næringsrike måltidet, men du kan gjøre det til en del av ditt daglige kosthold som spam har masse konserveringsmidler og mettet fett. Hvis du går på camping, kan du ta med deg i kald form.

Spamfester

Spam brukes vanligvis i Waikiki og andre deler av Hawaii. I den siste uken i april feires en festival og er dedikert til spam avicionados. Det er en av de mest kjente festivaler i USA. Ved denne anledningen forbruker lokalbefolkningen masse spam, og millioner av bokser selges. Dessuten har Austin et unikt spammuseum, og Hormel-selskapet, som ligger i denne byen, produserer og selger spam i stor skala. Byen Shady Cove i Oregon er kjent verden over for sine årlige spamparader.

Spam i popkulturen

Det er trygt å nevne at spam har blitt en viktig del av den amerikanske kulturen siden andre verdenskrig. På den tiden ble den brukt i krigen som den primære fødekilden til soldater. Da krigen kom til slutt, samlet Hormell en gruppe musikere og flere unge damer, kjent som Hormell Girls. Disse kvinnene pleide å fremme spam og underholdt folk med sine patriotiske sanger.

November 26, 2017
Hva er opprinnelsen til spam? & Ndash; Interessante fakta fra Semalt Expert
Reply