Back to Question Center
0

Hva er Nginx? - Semalt Expert

1 answers:

Nginx [engine x] er en annen HTTP-teknikk og omvendt proxy-server. Nginx fungerer som en postproxy-server, og en generisk TCP / UDP-proxy-server, hvorved den autentiserer ulike webforespørgere for å gjøre en besøkende til et nettsted. Igor Sysoev skrev opprinnelig denne proxy-serveren. Andre hosting-pakker kan bruke metoder som LAMP-stakken (Linux + Apache + MySQL + PHP) for å drive WordPress. Nginx kan være et kraftig oppsett angående revere proxy-tilnærming. Nødvendigvis er det mange måter som nettredaktører kan ansette for å implementere Nginx. Du kan bruke alle funksjonene samtidig og bruke Apache-serveren. Flertallet av nettstedene som er vert på en Nginx-server, kjøres på en Apache-oppsett. Det er HTTPS-responsoverskrifter, så vel som andre proxyer som refererer til det som webservere.

Denne retningslinjen av Michael Brown, Semalt Customer Success Manager, forklarer bruken av et frittstående Nginx-oppsett. I stedet for å stole på apache-serverteknikken, kan du bruke Nginx alene som den primære serveren. Det kan være noen spesielle hensyn når du implementerer Nginx på WordPress. Det er noen viktig informasjon som en bruker trenger å vite om Nginx. For eksempel:

(1. 3)
 • Alle konfigurasjoner er mulige i administrasjonspanelet på konfigurasjon av servernivå. Som et resultat er det ingen katalognivåkonfigurasjon. I motsetning til Apache's .htaccess eller IIS web.config-filer, kan WordPress ikke endre en Nginx-konfigurasjon.
 • Måten permalinks funksjonen er litt annerledes på Nginx enn på andre Apache-servere.
 • Nginx kan ikke generere omskrivningsregler for deg. Nginx har ikke en .htaccess-type evne, derfor er det umulig å konfigurere serveren fra en brukerend.
 • Du bruker plugin for å installere permalinkene dine. Det er viktig å installere en "index.php" som kan danne et panel for å tillate endringer på serveren din.
 • For brukere som kanskje vil ha litt begrenset htaccess-evne, kan de installere htscanner PECL-utvidelse for PHP. Dessverre er dette bare en utviklingsendring og kan komme med komplikasjoner. Sørg for at du har en robust debugging-metode før du vedtar denne teknikken.
 • I denne Nginx-retningslinjen antas det at du allerede har installert Nginx. Som et resultat er installasjon og instruksjoner om hvordan den fungerer, ikke inkluderende.

  Viktig informasjon om Nginx

  (1. 3)
 • Nginx-hjelperen karter map.conf automatisk når et nytt nettsted er opprettet. I enkelte tilfeller må du kanskje laste Nginx på nytt manuelt for å sikre at endringene tar for å påvirke. Nginx lagrer også nettsteder i en php-fpm form, når et nytt nettsted er til stede.
 • Store nettsteder kan benytte seg av Nginx, da man kan bruke flere oppsettdomener.
 • Det er symbolske lenker, noe som betyr at du ikke trenger å bekymre deg for tilfeldig sletter eller justeringer i hele serveren.
 • Konklusjon

  For webområdeeiere som trenger en omvendt proxy-server, kan Nginx-oppsett være en viktig tilnærming. Hele konfigurasjonen gjør en felles antagelse at roten til nettstedet eller bloggen er tilstede på verten. Referansepunktet er på servernivået selv og ikke på brukersiden. Folk må endre reglene når de endrer aspekter av nettstedet som å legge til en blogg.

  November 26, 2017
  Hva er Nginx? & Ndash; Semalt Expert
  Reply