Back to Question Center
0

Hot 10 SEO tips fra Semalt Islamabad Expert

1 answers:

Webmastere gjør ofte feilen ved å bruke hundrevis av dollar på sponsede annonser, spesielt Pay-Per-Click-kampanjer, før de innser at folk flest elsker ikke-sponsede annonser. Det er mange måter å oppnå høy rangering i søkemotorresultater , men våre topp ti SEO-tips er tidløse og verdifulle.

Vi håper at du finner disse SEO-tipsene fra Sohail Sadiq, en topp spesialist fra Semalt , nyttig og informativ.

Tips 1: Finn de beste søkeordene

Det er trygt å nevne at det å finne de beste søkeordene for å optimalisere nettstedet ditt er den eneste måten å overleve på internett. Selv når du bruker et søkeord som ikke blir brukt på internett, beregner Google og andre søkemotorer hvor mange ganger dine besøkende har sjekket nettstedet ditt for det aktuelle søkeordet. Du må investere ressursene i å finne passende søkeord. Det er godt å bruke søkeord og setninger som vil gjøre søkene til kundeemner og kjøp på kort tid. For dette kan du kjøpe sponsede annonser og bruke noen SEO-verktøy som kan hjelpe deg med å finne toppnakkordene for nettstedet ditt.

Tips 2: Oppdag hva konkurrentene gjør

Google, Bing og Yahoo vet at de innkommende linkene er et must-del av deres raking-kriterier. Dermed bør du bygge kvalitetskoblinger og forstå hva konkurrentene gjør i dag. Foruten å bruke noen gode SEO-verktøy, bør du sjekke deres sitemap og observere hvilke søkeord de har brukt. Bli kjent med alt om deres XML Site Map for å finne søkeordene i sidens navn. Videre bør du sjekke deres HTML-titler og metakoder og kompilere en liste over søkeord de har målrettet mest.

Tips 3: Skriv skarpt og koblingsbart innhold

Innholdet er konge, så du bør alltid fokusere på å skrive kvalitetsartikler. Generisk innhold kan ikke gi deg de ønskede resultatene og er ikke vennlig på nettstedet ditt. Tenk på kort hale og lange hale søkeord og bruk en rekke setninger i innholdet ditt. Pass på at artiklene du skriver er meningsfylte, informative og nyttige for leserne, fordi det er den eneste måten å få flere aksjer, liker og kommentarer. Ta med noen visuelle eksempler, referanser og diagrammer for å bevise verdien av innholdet ditt.

Tips 4: Optimaliser tittel og metatagger

HTML-tittel og metakoder bør være riktig optimalisert. Hvis du vil at søkemotorene skal rangere nettstedet ditt bedre, må du optimalisere tittelen og bruke riktige metakoder. Inkluder de primære søkeordene både i tittel og metatag, og hold tittelen under 60 tegn og relatert til innholdet på siden din. Du kan også optimalisere delsidetitlene og deres metatagger for bedre søkemotorrangering.

Tips 5: Optimaliser overskriftene og underrubrikkene

Essays og papirer er oftest skrevet av Modern Language Association (MLA) stil. Den består av forsiden, tittelen, korte og lange avsnitt og hvordan man kan referere til referansene. På samme måte bør du lage dine artikler på en måte som de oppfyller standarden til Google. Overskrifter spiller en viktig rolle i hvordan informasjonen er organisert, så du bør alltid inkludere H1, H2, H3 og andre merker i innholdslegemet. Du bør også prøve å skrive minst 400 ord per side.

Tips 6: Bruk Tittel- og ALT-attributter

Du bør bruke tittelen og alt attributter for å forbedre rangeringen av nettstedet ditt. Tittelattributtet forteller søkemotorene nesten alt om innholdet ditt, og alt-attributtet bidrar til å beskrive bildet ditt til søkemotorene.

Tips 7: Optimaliser filnomenklaturer

Når det er mulig, bør du lagre media, nettsider og bilde med riktige søkeord og filnavn. For eksempel, hvis søkeordet er «sport og spill», vil du kanskje lagre bildene dine med sports-og-spill-00.jpg eller sports_games_01.jpg-titlene. Eksperter sier at du vil forbedre rangeringen av nettstedet ditt med optimaliserte filnomenklaturer.

Tips 8: Fortell søkemotorene hva du vil indeksere

Du må fortelle søkemotorene hva du egentlig vil indeksere. Dupliser innhold og bilder med lav kvalitet vil aldri bli indeksert riktig, så håndtere dette problemet før du lar Google, Yahoo og Bing vite om nettstedet ditt. For konsistens bør du ha en enkelt versjon av alle sidene for å få innkommende koblinger og for å tjene poengene med Google.

Tips 9: Gi statene for søkemotorer statisk og XML-nettstedskartet

Du kan mate statisk søkemotor og XML-sitemap etter dine behov. Siden hver side på nettstedet ditt vil være knyttet til ditt nettstedkart, lar det webcrawlere finne innholdet ditt. Med XML-sitekartet blir det enkelt for de besøkende og Google å få tilgang til websidene dine.

Tips 10: Bruk Validator og Checklister

Du bør validere nøyaktigheten av nettstedet ditt og dets kildekode. For dette kan du bruke noen SEO, CSS og HTML teknikker, slik at det ikke er knuste koblinger og bilder. Du kan starte denne prosessen ved å evaluere de ødelagte koblingene, etterfulgt av å justere innstillingene til HTML-kartet.

November 26, 2017
Hot 10 SEO tips fra Semalt Islamabad Expert
Reply