Back to Question Center
0

Er innholdsskraping en form for svart hatt SEO Teknikk: Hva du trenger å vite - Expert fra Semalt, Natalia Khachaturyan

1 answers:

Content Strategist for Semalt , Natalia Khachaturyan, advarer om at duplisering av innhold for å øke volumet på innholdssider på nettstedet ditt, kan raskt ødelegge din online kampanje. I SEO er det en langsiktig strategi som gir dine brukere et opprinnelige og friskt innhold, som kan tjene din ekte trafikk på nettstedet ditt. Men å bo på svart hatt SEO teknikker kan få deg i reelle problemer med Google.

Også kjent som duplisering av innhold, er innholdsskraping en av de svarte hatterne SEO teknikker mest brukt av webmastere til å rangere høyt for deres konverterings søkeord. Noen nettredaktører har jobbet med forutsetningen om at økende volum sider til et nettsted bidrar til å øke brukerengasjementet og forbedre bedriftssynligheten. Imidlertid har denne oppfatningen vist seg å være feil av SEO-profesjonelle som å legge duplisering innhold til et nettsted fører til høy avvisningshastighet.

Nyttig informasjon om skrapet innhold

Å øke brukerens engasjement og slå målmarkedet i sanntid er av største betydning når det gjelder online og internett markedsføring. Å legge inn interaktivt, originalt og nytt innhold på nettstedet ditt bidrar til å ta tak i potensielle besøkendees oppmerksomhet. Noen webmastere har imidlertid tatt en snarveisrute ved å optimalisere sine nettsteder for skrapt innhold for deres konverteringsord for å markere relevant.

Skrapet innhold er vanligvis merket som en brudd på brudd på opphavsretten utført av webmastere for å øke brukernes engasjement og oppnå ekte trafikk. Strategier implementert av markedsføringskonsulenter, nettbaserte markedsførere og webmastere å rangere i algoritmene, forteller mer om dem. Tar deg god tid til å generere interaktivt innhold og gi nyttig informasjon til potensielle besøkende, er verdt det. Få brukerne dine til å komme tilbake for mer innhold fra nettstedet ditt ved å legge til verdi for innholdet ditt.

Søkemotorer oppdaterer regelmessig sine algoritmer for å oppdage duplisert og skrapet innhold. Her er noen få eksempler på å skrape som en form for svart hatt SEO:

Kopier og publiser innhold

Publisering og kopiering av innhold fra andre nettsteder uten å legge til nyttig informasjon til materialet, er en form for svart hatt SEO teknikk som kan skade din online kampanje. For å unngå å skrape, bør du vurdere å legge til verdifull og interaktiv informasjon til innholdet ditt for å nå ut dine brukere.

Bruk av automatiserte teknikker

Ved hjelp av automatiserte teknikker for å modifisere en eksisterende artikkel ved å bare erstatte synonymer, er en svart hatt SEO teknikk. I stedet for å erstatte en nåværende artikkel med synonymer for å lage hundrevis eller tusenvis av artikler, ta tid til å generere friskt innhold og forbedre synligheten din.

Embedding av innhold som virale videoer

Hvis du har lagt inn innhold fra andre nettsteder uten å legge til noen form for verdi for sluttbrukeren, bør du vurdere å endre strategien din for å unngå å bli utestengt og svartelistet av algoritmer for søkemotorer .

Reproduksjon av feeder fra andre nettsteder

E-handel nettsteder som reproduserer og kopierer feed på andre nettsteder og unnlater å legge til unikt innhold med en eneste hensikt å være til fordel for brukere, kan møte et forbud fra Google uten å forhandle resultatene.

Søkemotoroptimalisering er en langsiktig ordning som arbeider for å forbedre synligheten til bedrifter og øke brukernes engasjement gjennom de ikke-betalte resultatene. Å bli betegnet som en svart hatt SEO teknikk, har skraping innhold ført til opphør av mange nettsteder. Hvis du har utført en av de ovenfor uthevede praksisene, bør du vurdere å endre strategiene dine og slå målmarkedet ved hjelp av den hvite hatten SEO teknikker.

November 26, 2017
Er innholdsskraping en form for svart hatt SEO Teknikk: Hva du trenger å vite - Expert fra Semalt, Natalia Khachaturyan
Reply