Back to Question Center
0

Ekspert Fra Semalt: Wiki redigering

1 answers:

Wikipedia er en encyklopedi nettside med en global suksess på over 3,3 millioner engelske artikler. Wiki gjør det mulig for internettbrukere å sende sine kommentarer direkte uten noen form for sensur. Faktisk kan den redigeres av noen samtidig som de får tilgang til over en milliard brukere. Mange kan kanskje lure på om informasjonen som finnes på Wiki, er legitim. Overraskende er mange mennesker villige til å legge troverdig informasjon på Wikipedia. Wikipedia er langt en av verdens beste online skjema for en encyklopedi.

Julia Vashneva, Semalt Senior Customer Success Manager, sier at e-handel nettsteder og en annen online oppstart kan få fordelen av å vises i Wiki. Først av alt er det et tegn på troverdighet og legitimitet. Videre har folk muligheten til å kommentere eller kritisere all informasjon som finnes på Wikipedia. Ulike forskere har utviklet studier basert på Wiki community networking. Ulike personer kan bruke det av ulike grunner til å etablere sine merker på ulike nivåer. Nedenfor er noen tips for å hjelpe et nettsted å få tilgang til Wikipedia-søkedatabasen:

Registrer en konto. På samme måte som de fleste nettsteder, er det viktig å registrere en konto på deres nettsted. En konto gjør at en bruker får forskjellige fordeler som anonymitet og personlig sikkerhet. I hvilken nisje innholdet vises, er det mange fordeler med å få et anonymt brukernavn for cybersecurity.

Lær de fem pilarene. I Wiki er det fem grunnleggende prinsipper som brukerne må lære å lykkes. Disse pilarene danner en obligatorisk overholdelse for alle brukere av denne nettsiden. Folk bør ikke bruke Wikipedia til å kanalisere sine personlige behov, så vel som egoistiske ideologier og teorier. Dette er grunnen til at kiting av relevante kilder er viktig i Wikipedia.

Vær dristig i meldingen. For å lykkes i Wiki trenger du en dristig melding og en følelse av autoritet. Det er tusenvis av nye Wiki-brukere. I Wikipedia må merket ditt være autoritativt i din målnisje.

Kjenn publikum. Publisering av innhold rettet mot en målnisje er viktig. Utseende er også viktig, spesielt hvis en merkevare bare skal engasjere det relevante publikum for den overordnede prosessen til arbeid. Hovedsakelig bringer publikum flere besøkende til ditt virkelige domene, hvis link er til stede i Wiki.

Ikke plagier. Være original i innholdet og merkevaren. Formålet med å opprette brukerkontoer er å sikre at opphavsrettsproblemer ikke påvirker måten nettsteder utfører.

Pass på at du bruker sitater. En av hvordan et innlegg kan få autoritet er gjennom sitater. Som innholdet ditt refererer til andre publikasjoner, er det en følelse av relevans, så vel som høy brukeroppsving i den spesifikke nisje.

Unngå selvforfremmelse. Wikipedia er ikke en plattform for å legge inn noe i en personlig eller uformell sammenheng. Wiki gir en mulighet til å bruke et moderne elektronisk Wikipedia-system.

Konklusjon

Wiki kan være et viktig gjennombrudd for din online oppstart. Som et resultat kan det hjelpe folk å få et publikum utover deres nåværende rekkevidde. Wiki kan avsløre en bedrift til et utvalg av online kunder i form av kunnskapsdeling. For nybegynnere, er det mulig å få hjelp på Wikipedia ved hvordan det finnes elementer.

November 26, 2017
Ekspert Fra Semalt: Wiki redigering
Reply