Back to Question Center
0

Den Semalt Islamabad Expert: Slik Blocker WP Referrer Spam I Google Analytics

1 answers:

Referrer spam i Google Analytics har blitt et betydelig problem. På grunn av flommen av henvisningspost fra de voksne nettsidene og sosiale medier, har webmastere blitt overveldet av forskjellige filtre og bruker andre metoder for å hindre lavkvalitets trafikk fra å ødelegge sine nettsteder.

Det er ikke nødvendig å panikk fordi det er mulig å blokkere WordPress referrer spam i Google Analytics-kontoen din. Sohail Sadiq, en ledende ekspert fra Semalt , forteller her hvordan man skal utføre dette med hell.

Komme i gang med Google Analytics

Hvis nettstedet ditt mottar mye trafikk, og du ser noen nettsøppelkoblinger i Google Analytics-kontoen din, kan du bli kvitt disse koblingene, da de kan føre deg til å klikke på ondsinnede nettsteder. Hvis du ikke brukte Google Analytics på WordPress-nettstedet ditt før, bør du installere et WordPress-plugin og få det integrert i Analytics-kontoen din.

Google Analytics er et bemerkelsesverdig og nyttig verktøy som lar deg se hvordan besøkende samhandler med websidene dine. Du kan også sjekke hvilke sider brukerne liker mest, kan spore klikk på koblingene dine og utføre andre lignende oppgaver.

Hva er Referrer Spam?

Hvis du vil at nettstedet ditt skal bli lagt merke til, må du sørge for at du har ekskludert henvisningspost fra nettstedet ditt. Referansespammere og hackere utnytter ditt ønske og sender henvisningsadresser med automatiserte skript til hundrevis til tusenvis av blogger og nettsteder hver dag. Disse nettadressene vises på Google Analytics-kontoene dine og andre tjenester på kort tid. Med tanke på at de vil påvirke nettstedets rangering, bør du undersøke måtene å kvitte seg med dem så snart som mulig.

Hvordan håndterer jeg Referrer Spam?

Du kan bruke Sucuri til å overvåke nettsikkerheten. Sucuri beskytter ikke bare nettstedet ditt mot trojanere og malware, men det blokkerer henvisningsspammen permanent. Sucuri Website Firewall er en av de beste WordPressene du kan bruke til å eliminere referrer spam. Teamet er dedikert og hardt arbeidende, og kundene får informasjon om hvordan deres nettsteder forbedrer seg.

Block Referrer Spam i WordPress med Plugin

En annen måte å blokkere henvisningspost på WordPress-webområdet på er å bruke forskjellige WordPress-plugins. Disse pluginene har flere alternativer, og du kan aktivere dem for å hindre henvisningspammen. Det første du bør gjøre er å laste ned, installere og aktivere det aktuelle pluginet, og vi foreslår at du bruker SpamReferrerBlock-plugin. Når du er fullt aktivert, bør du gå til Innstillinger »Spam Referrer Block og konfigurere innstillingene for dette pluginet for å komme i gang.

Blokker Ghost-henvisninger med Google Analytics-filtre

Du kan blokkere henvisningsspammen med Google Analytics-filtre. Hvis spammerne sender deg kontinuerlige forespørsler, kan de ha sporet din UA-sporingskoder. De bruker denne koden for å identifisere nisje og natur på nettstedet ditt. De fleste webansvarlige legger til filtre i deres Google Analytics-kontoer, der de setter inn de mistenkelige nettstedene og blir kvitt dem innen få minutter. Gå til Google Analytics-kontoen din og gå til delen Audience »Technology» Network. Her bør du velge vertsnavnet som den primære dimensjonen, og prøve å utvide resultatene til månedsalternativet. Noen av domenenavnene du må legge til her er wpbeginner.com, darodar.com og andre.

Du kan også blokkere den felles henvisningsspammen med Google Analytics-filtre. Gå til alternativet Ekskluder filtre i Google Analytics-kontoen din og blokkér nettadresser som knapper-for-website.com, blackhatworth.com, darodar.com og anticrawler.org.

November 26, 2017
Den Semalt Islamabad Expert: Slik Blocker WP Referrer Spam I Google Analytics
Reply