Back to Question Center
0

Den Semalt Islamabad Expert: Hva er Referrer Spam I Analytics & Hvordan blokkere det?

1 answers:

Hvis du finner uventet trafikk- og henvisningspost i Google Analytics-kontoen, betyr det at nettstedet ditt har blitt rammet av spammere. Det er et voksende problem for webmastere, markedsførere, bloggere og sosialmediasjefer som henvisningsspam kan skade nettstedet ditt, og er vanskelig å ignorere.

Kom deg ned til disse overbevisende tipsene fra Sohail Sadiq, ekspert på Semalt digitale tjenester.

Referrer spam er opprettet av crawlere, edderkopper og bots med den hensikt å tiltrekke deg til henvisningssteder og oppfordrer deg til å kjøpe produkter på nettet. Denne søppelposten er målrettet mot nettstedets analysestat og har vokst de siste årene. En ny referrer spam som nylig ble lansert, er link.zhihu.com. Hvis du besøker denne nettadressen eller en lignende, blir du omdirigert til en side der spammerne vil at du skal kjøpe sine produkter eller markedsføre innholdet deres online. Ofte refererer spam til å fremme virus og skadelig programvare på internett, og du må være forsiktig når du besøker nettsøppelkoblingene og surfer dem på nettet. Pass på at du blir kvitt dem i Google Analytics-kontoen din.

Det kan hende du mener at henvisningsspammen er skadelig fordi den øker trafikken til nettstedet ditt, men du har feil. Bots og edderkopper genererer denne typen trafikk, og treffene du mottar er ikke ekte. Åpenbart vil det øke studsekursen, og tiden som tilbys på nettstedet ditt er null sekund. Spøkelsestrafikken vil ikke gi deg positive resultater, og vil koble opp med Google Analytics-dataene. Avhengig av referrer spam er en svart hatt SEO strategi og brukes av ikke-legitime selskaper og tjenesteleverandører.

Slik blokkerer du referrer spam?

Du kan enkelt blokkere henvisningspost fra å vises i Google Analytics-kontoen din. For dette bør du opprette filtre og ekskludere den mistenkelige og lavkvalitets trafikken. For å ekskludere denne typen trafikk, gå til Admin-delen av Google Analytics-kontoen din og klikk på alternativet Filtre. Her må du velge alternativet Legg til filter slik at veiviseren starter. Det neste trinnet er å gjøre filternavnet som darodar.com, link.zhihu.com, eller noe sånt. Pass på at du har ekskludert alle referrer spam-nettadresser med denne teknikken, og flere nettadresser kan også filtreres ut enkelt. Velg alternativet Tilpasset filter og velg deretter kilden til kampanjen i delen Filtreringsfelt.

Her bør du også legge til darodar.com eller link.zhizhu.com i teksten i Filter Pattern for å få alt utelukket. Det er mulig å legge til flere nettadresser til filtre; For dette bør du ikke spesifisere en nettadresse og kan lage globale eller regionale henvisningspostfiltre i Google Analytics-kontoen din. Ved å sette opp filtrene og være flittige, er det mulig for deg å forbedre nøyaktigheten og kvaliteten på Google Analytics-dataene dine. Du kan også beskytte deg selv og nettstedet ditt mot dodgy og mistenkelige nettadresser og motvirke praksis for referrer spam i stor grad. Alt dette tar ikke tid, og resultatene er alltid gode, så du bør fortsette å lage nye filtre for alle de mistenkelige nettadressene i Google Analytics-kontoen din.

November 26, 2017
Den Semalt Islamabad Expert: Hva er Referrer Spam I Analytics & amp; Hvordan blokkere det?
Reply