Back to Question Center
0

Den Semalt Islamabad Expert gir tips for å håndtere Referrer Spam

1 answers:

Google Analytics er en av de mest pålitelige og kraftige sporingssystemene til dags dato. Det hjelper deg med å overvåke kvaliteten på trafikken din og øker sjansene for å tjene mye på internett. Dessverre er en skyggefull taktikk som hackere og spammere bruker, referrer spam. De tar sikte på å lure med Google Analytics-kontoen din, og nettstedets avvisningshastighet økes.

Om du er webmaster, innholds markedsfører, SEO profesjonell eller blogger, bør du lære følgende tips fra Sohail Sadiq, en toppekspert av Semalt .

Hva er Referrer Spam?

Referrer spam er en merkelig type innhold som dukker opp i Google Analytics-kontoen din, og bare webansvarlige kan se den. Referrer spam er faktisk falsk trafikk og kompromitterer kvaliteten på besøkene dine. Den besøker nettstedet ditt, men sprettfrekvensen og tid brukt på en side er uventede. En henvisning er en lenke som spammerne deler gjennom HTTP-header når nettleserne navigerer fra en side til den andre. Google Analytics-kontoen din sporer denne informasjonen og viser den som et direkte besøk, noe som egentlig er bra for ingenting.

Tips for å håndtere referrer spam:

Det er noen måter å håndtere referrer spam på Google Analytics-kontoen. Noen viktige ting du bør huske, er beskrevet nedenfor.

Tips # 1: Henvis Spam i Piwik:

På Piwik begynte eksperter å arbeide for å dempe referreringsspammen måneder siden. Hvis du bruker Piwik, er det viktig å beholde denne oppdateringen, og du bør ikke bla ukjente nettsteder til enhver pris. Med denne tjenesten vil det være enkelt for deg å ekskludere henvisningsspam fra Google Analytics-rapportene, og du kan holde datoen oppdatert døgnet rundt. Hvis du oppdager et mistenkelig nettsted i Google Analytics-staten, må du legge den til Piwiks svarteliste så snart som mulig. Hvis de nye spammerne dukker opp daglig, kan du legge dem alle til Piwiks svarteliste og forbedre kvaliteten på webtrafikken.

Tips # 2: Henvis Spam i Google Analytics-kontoen din:

Google Analytics tilbyr ikke noen spambeskyttelse, men du kan manuelt opprette filtre for å sikre at nettstedet ditt er trygt og sikkert. Hvis du vil opprette filtre i Google Analytics, bør du gå til Admin-fanen og klikke på alternativet Alle filtre. Her bør du opprette nye egendefinerte filtre som utelukker referreringsspammen basert på innstillingene dine. I delen Filtreringsmønster kan du legge inn alle spamdomenene og få dem fjernet innen sekunder. Den beste delen av denne teknikken er at du kan ekskludere noen referrer spam link og ikke trenger å bruke noen spesielle verktøy. Selv når du mottar flere forespørsler fra spammerne, kan du opprette mange filtre og ekskludere dem alle for å forbedre Analytics-statistikken.

Endelige tanker:

Hvis du vil unngå flere spammere om gangen, vil de to tipsene fungere best for deg. Først og fremst bør du utvikle litt forståelse av hva henvisningsspam er, og hvordan det påvirker Google Analytics-kontoen din. Du kan også beskytte nettstedet ved å endre innstillingene til .htaccess-filen, men det er en valgfri ting.

November 26, 2017
Den Semalt Islamabad Expert gir tips for å håndtere Referrer Spam
Reply