Back to Question Center
0

Den Semalt Islamabad Ekspert på Innstilling av Google Analytics for å fjerne Ghost Referrer

1 answers:

Spam i Google Analytics har blitt et alvorlig problem. På grunn av en deluge av henvisningspost fra de voksne nettstedene og sosiale knapper, har webmastere blitt overveldet av alle filtre de har satt opp for å håndtere de ubrukelige dataene deres mottar. Det er ikke nødvendig å få panikk fordi det er ganske enkelt å sette opp Google Analytics for å skjule referrer spam. Men først bør du forstå hvordan henvisningspost fungerer.

Hvis du vil at mennesker skal besøke nettstedet ditt og er bevisst på kvaliteten på trafikken din, bør du være oppmerksom på hvite lue-SEO teknikker.

En toppekspert fra Semalt , Sohail Sadiq, gir her en overbevisende praksis i denne forbindelse.

Det kan ikke være mulig for noen å kvitte seg med henvisningsspam, da det skiller statistikken din og skader nettstedets rangering i en grad. Det er derfor du bør fjerne det fra Google Analytics-kontoen så snart som mulig. Darodar.com, priceg.com, iloveVitaly.com, hulfingtonpost.com og blackhatworth.com er de vanligste referatene som forårsaker frustrasjon for Google Analytics-brukere.

Hvis du oppdager en stigning i trafikken i Google Analytics-rapporten, kan din umiddelbare reaksjon være hyggelig. Men du bør bekymre deg for kvaliteten på trafikken din og avkastningsfrekvensen på nettstedet ditt. Sjansene er at henvisningsspammen vil besøke nettstedet ditt med 100% avkastningsfrekvens, og tiden som tilbys på nettstedet ditt, er null sekund. Før du antar noe annet, bør du spørre deg selv "om denne trafikken er pålitelig eller ikke." Hvis ikke, bør du ta tiltak for å kvitte seg med spammere. For dette, finn ut opprinnelsen til trafikken din. Gå til Oppkjøp> Alle trafikk> Henvisninger og kontroller trafikkildene. Prøv å vurdere hvor besøkene faktisk kommer fra.

Den alvorlige ulempen av henvisninger er at de forbruker intelligensen til nettstedet ditt og øker sprettfrekvensen, som påvirker din søkemotorens rangering innen dager.

Løsningen på dette problemet

Hvis du klikket på linken til HulfingtonPost.com eller en annen nettsøppelkobling, bør du lukke nettleseren din så snart som mulig. Deretter kan du åpne den igjen og slette informasjonskapslene og historien for å sikre din sikkerhet. Det er verdt å vite at forskjellige typer spam kan behandles på flere måter. Noen av dem har blitt diskutert nedenfor.

Skumle crawler

Det kryper om nettet og tar informasjon for egne midler. Det utfører en rekke oppgaver ved å klikke på linkene dine og invitere deg til å klikke på de mistenkelige koblingene. Det kommer for det meste fra forskjellige IP-adresser, og du kan ikke blokkere trafikken ved å ekskludere IP-adressene i Google Analytics-kontoen din. Du kan imidlertid blokkere den i .htaccess-filene dine.

Ghost Henvisning

En spøkelsesreferanse besøker ikke nettstedet ditt. Dens mest brukte eksempler er darodar.com og ilovevitaly.co. Du kan vurdere å redigere .htaccess-filen, men det kommer ikke til nytte for deg og er meningsløst fordi spøkelseshenvisninger er ganske kraftige å håndtere. Du kan ikke blokkere deres besøk i det hele tatt, men du kan holde styr på din Google Analytics-konto. De har til hensikt å lure Googles sporing og bruke tilfeldige sporings-IDer til å utføre sine oppgaver. Sjansene er at IDen din ble sporet og registrert av henvisningspam, og nå vises henvisninger i Google Analytics-rapportene dine. Du bør bruke filtre for å hindre spam og legge til det mistenkelige nettstedet i listen Henvisningslisens.

November 26, 2017
Den Semalt Islamabad Ekspert på Innstilling av Google Analytics for å fjerne Ghost Referrer
Reply