Back to Question Center
0

Den Semalt Ekspert Fra Islamabad: Hva er Referrer Spam Og Hvordan Unngå Det?

1 answers:

Sohail Sadiq, spesialisten for Semalt , sikrer at det er mulig å slå henvisnings-, spøkelses- og crawler-søppelpost i Google Analytics-kontoen din, men du må vite hva referrer, crawler og spøkelsesspam er og hvordan du kan filtrere dem.

Hva er Referrer spam?

Hvis du ser at henvisningspost blir sporet i Google Analytics-kontoen din, bør du treffe tiltak så snart som mulig. Ellers vil det enten skape linker tilbake til sin egen nettside eller vil redusere nettstedets rangering i resultatene for søkemotorene . I stor skala er det ikke et alvorlig problem, men i liten skala vil det sende hundrevis til tusenvis av falske besøk på et nettsted, og vil skille Google Analytics-dataene dine. Referrer spam kommer vanligvis fra nettsteder som darodar.com, get-free-traffic-now.com, og free-share-buttons.com. Du vil se at disse nettstedene genererer en 0:00 sekund brukt på nettstedet ditt og studsfrekvensen er 100%.

Hva er Ghost Spam?

Spøkelsespammen har en tendens til å oppblåse besøksdataene uten å besøke nettsidene dine. Det ville ha blitt skrapt fra nettstedet og rettet til Google Analytics-kontoen din. Det kan også omdirigere deg til merkelige tredjeparts nettsteder. Spøkelsespammen kommer i form av henvisninger og tilfeldigvis reduserer nettstedets rangering i Google, Bing og Yahoo. Event-tracking.com er et nettsted som sender spøkelsespam til et stort antall nettsteder hver dag.

Hva er Crawler Spam?

Crawler spam besøker nettstedet ditt, men har ingen interaksjon med sidene dine. Hensikten er å bli indeksert i Google Analytics-kontoen og omdirigere besøk av høy kvalitet til en tredjepart, ukjent nettsted. Crawler-spam kan hjelpe deg å gjennomsøke nettstedet ditt, men gir aldri fordeler med hensyn til forbedrede søkemotorer . Spam kan komme i noen form og bør ikke ignoreres uten omkostninger. Når du får spam, kan du bli presset til SEO-profesjonelle for å bli kvitt den. Når du kommer dit, kan du bli presset en SEO-tjeneste av noe slag, bli omdirigert til et ekte nettsted som en del av et tilknyttet program eller ende opp med et virus av noe slag.

Hvordan stopper jeg referrer spam?

Det første trinnet er å gå til Innstillinger-siden i Google Analytics-kontoen din, og klikk på ekskluder alle treff fra kjente edderkopper og bots-alternativ. Du kan opprette filtre og legge til de mistenkelige nettstedene for dem for å kvitte seg med henvisningsspam. En annen løsning er å justere innstillingene til .htaccess-filen.

Hvordan stopper jeg Ghost Spam?

Den beste og enkleste måten å stoppe spøkelsesspam, er ved å sette opp filtrene i Google Analytics-kontoen din. Alle henvisningsbesøkspersoner på nettstedet ditt kan deles inn i forskjellige kategorier, og du kan opprette filtre for alle kategoriene separat. Som spøkelsespam er tilfeldig av natur og vil ikke sende sine duffdata til Google Analytics-kontoen din, så du bør blokkere den gjennom .htaccess-filen eller på servernivået.

Hvordan stopper jeg Crawler Spam?

Siden robotsøkeprogrammet faktisk besøker nettstedet ditt, kan du legge til domenenavnet i et filter i Google Analytics og få det blokkert. Det er ulike domener, og listen fortsetter å vokse hver dag. Simoahava.com/spamfilter er en populær crawler spam som bør bli utestengt i Google Analytics-kontoen din. Searchcommander.com er et annet lignende nettsted som er involvert i å sende crawler spam til brukerne.

November 26, 2017
Den Semalt Ekspert Fra Islamabad: Hva er Referrer Spam Og Hvordan Unngå Det?
Reply