Back to Question Center
0

Den kuleste H1-taggen noensinne - Expert Of Semalt, Natalia Khachaturyan

1 answers:

Ethvert selskap, stort eller lite, har som mål å maksimere fortjenesten. For å oppnå dette må du sikre at mange mennesker er tiltrukket og interessert i dine produkter og tjenester. Innholdsmarkedsføring er en viktig måte å se dette skje ettersom det optimaliserer SEO-rangeringen.

Content Strategist for Semalt , Natalia Khachaturyan, forklarer at innholdsmarkedsføring er et bredt aspekt, og de fleste har en tendens til å ignorere en liten, men viktig detalj av innholdsmarkedsføring. Dette er H1-taggen som kan synes å være bare en mindre faktor. Imidlertid er det en viktig determinant for feil eller suksess med innholdsmarkedsføring.

Hva er H1 TAG?

Når du oppretter et dokument, kan du dele artikkelen din i forskjellige seksjoner for enkel lesing. Du kan sette forskjellige overskrifter på hver side. Overskriftene vises som større og mørkere skrift enn standardtekstene. Du kan også legge til andre overskriftstiler som er forskjellige i størrelse. De inkluderer H2-, H3- og H4-koder. H1-kodene er ment å tiltrekke leserne for å lese den delen av artikkelen.

H1 kan betegnes som HTML-kode som angir en bestemt tag på nettstedet.

HTML - Dette er Hypertext Markup Language. HTML brukes av de fleste nettsteder for å lage sine nettsider.

Tag - Dette er en kode som viser nettleseren din hvordan den skal vise innholdet.

Overskrift - HTML har seks overskrifter fra H1 til H6 og H1 anses å være den viktigste taggen mens seks er minst viktig. Merkene er forskjellig fra størrelse H1 som er den største og H6 er den minste.

Regler for å hjelpe deg med å opprette de beste H1-kodene

Kontroller at H1-kodene dine er nyttige og gir deg de beste resultatene. For å oppnå dette må du følge noen tips for å sikre at H1-kodene dine er en drapsmann og disse tipsene inkluderer:

Bruk bare ett H1-tag

Hver side krever bare ett H1-tag. Fylling av kodene legger ingen verdi til siden. Dette skyldes at når søkemotorer kryper på hver side, vil de sannsynligvis ha en lettere jobb hvis de fokuserer på en H1-tag. Å ha mange av dem på en enkelt side kan ikke nødvendigvis forveksle søkemotoren, men kan tømme deres kravlekraft.

Koden skal beskrive innholdet på siden din

Dette vil gi leserne et hint om hva de bør forvente å finne før de begynner å lese materialet. For det meste skal H1-taggen lignes på titteltaggen din. Det er tittelen på bloggen. Hovedformålet med H1-tagget er å gi leserne et sterkt hint om hva de skal lese.

Det skal ikke overstige 70 tegn

Minimum antall tegn skal være 20 og maksimalt 70. Ikke overdriver lengden på lengden. Hvis taggen er for lang, kan det fortynne kraften til HTML-taggen.

Gjør det skiller seg ut

Dette aspektet er det viktigste elementet i bloggen din. For å skille seg ut, bør den være robust, merkbar og stor. Gjør så mye visuell formatering som mulig, bruk alle nødvendige skrifttyper og stiler for å få det til å skille seg ut.

Bruk lang hale søkeord

Ved hjelp av kort søkeord kan det friste deg å legge inn overskriftteksten med søkeord som kan føre til at det har en ekstremt høy søkeorddensitet. Dette er ikke anbefalt fordi det forstyrrer strømmen av teksten og dermed senker kvaliteten.

H1-tag er et viktig element i å optimalisere SEO-rangeringen din, og hvis du får dem feil, kan det ødelegge nettstedet ditt. Unngå å overdrive optimaliseringen, men sørg for at søkeordene dine er godt oppført i en overbevisende tittel.

November 26, 2017
Den kuleste H1-taggen noensinne - Expert Of Semalt, Natalia Khachaturyan
Reply