Back to Question Center
0

Bait And Switch Marketing - Ekspert Of Semalt, Natalia Khachaturyan

1 answers:

De fleste bedriftseiere er klar over at agn og bytte markedsføring er uetisk. De har feil, men noen ganger kan du falle i fellen uten ditt samtykke. Enten du er i fellen med vilje eller ikke, bør du vite hvordan dette virker, og hvorfor det anses å være feil.

Etter hvert som forbrukerne blir smartere, og selv om disse markedsføringstaktikkene har vært nyttige tidligere, er forbrukerne nå klar over hvordan bryter og agn ser ut.

Hvordan agn og bytteverk

Content Strategist for Semalt , Natalia Khachaturyan, forklarer at dette betyr at en bedrift kan annonsere et produkt til en lav pris, men når forbrukerne går til å kjøpe produktet, finner de at den ikke er tilgjengelig . Nå som kunden allerede er i butikken eller nettsiden, vil selskapet prøve å overbevise dem om å få noe annet som er dyrere enn det som ble annonsert. I et slikt scenario var agn produktet som ble annonsert til en lav pris, og da ble det byttet til noe annet med høyere rente.

Denne markedsføringsstrategien er ulovlig i noen tilfeller, da det er en falsk annonse. Men noen firmaer kan ikke komme i trøbbel for det. De har en plan om å trekke en av taktikkene. For eksempel kan de legge ut en ansvarsfraskrivelse på produktet som indikerer at produktet er tilgjengelig i en begrenset mengde. Dette vil ha selskapet dekket og kan ikke komme i trøbbel hvis du finner det utilgjengelig.

Baiting er ikke feil. Bytte er feil del av denne planen. Baiting er tillatt så lenge du ikke bytter produkter. Noen av de typiske agn og bytte metoder som du kanskje bruker uvitende er:

Bruk din konkurrents navn for å tiltrekke trafikk til produktet ditt

Denne taktikken avhenger imidlertid av ditt valg av ord. Hvis du annonserer dine produkter eller tjenester, og du uttrykker ordene dine for å høres ut som om du selger et element du ikke har, men en annen populær konkurrent gjør, kan dette betegnes som baiting eller lurte kundene dine. Det er lovlig å sammenligne produktene dine med konkurrentene dine, men det er feil å bruke dem til å få folk til å besøke deg.

Ved hjelp av irrelevante søkeord og SEO agn og bytte

Hovedformålet med å bruke søkeord er å optimalisere SEO rangering. De hjelper folk å se produkter relatert til virksomheten din og øke trafikken til nettstedet ditt. Hvis du gjør SEO agn og bytte, bruker du søkeord som ikke har noe å gjøre med det selskapet selger. Du vil utgjøre irrelevante eller falske søkeord som ofte søges av de fleste enkeltpersoner, slik at flere mennesker kan komme til nettstedet ditt bare for å finne forskjellige produkter fra det de forventet å finne.

Hvis dette høres ut som noe du har gjort i din bedrift, er det viktig å merke seg at synlighet ikke alltid er viktig, spesielt hvis de som ser på det, ikke vil konvertere. Strategien refereres til som en svart hattplan i SEO-feltet, og du bør derfor unngå det for enhver pris.

Tillit er viktig for enhver bedrift. Ikke drep dette ved å få kundene dine til å tro at du lurer dem inn i en slik online gjennomgang av en av dem, kan ødelegge ditt omdømme og din virksomhet som helhet. Sjekk om du gjør disse feilene i markedsføringen og unngå dem.

November 26, 2017
Bait And Switch Marketing - Ekspert Of Semalt, Natalia Khachaturyan
Reply