Back to Question Center
0

Zombie-datamaskiner og Botnet Malware - Semalt Expert gir svaret enten de er gode eller dårlige for datamaskinen

1 answers:

En zombie-datamaskin er en enhet som er koblet til internett som er skadet av hackere. Den brukes til noen ondsinnede oppgaver, og botnets av zombier brukes til å spre spam via e-post. Det lanserer også deial-of-service-angrepene. Zombie-datamaskinens eiere vet ikke engang at systemene deres blir kompromittert da disse programmene fungerer stille og angriper et stort antall filer. Frank Abagnale, Semalt Customer Success Manager, sier at koordinert DDoS-angrep av botnets ligner zombiehordangrep, og ulike datamaskiner eller mobile brukere er uvitende om botsene. En botnet malware er samlingen av et stort antall internett-tilkoblede mobile eller datamaskin enheter, som hver driver en bestemt bot. Botnets brukes til å utføre en rekke distribuerte avslag på tjenesten, stjele data, tillate angripere å få tilgang til enheten din, og sende spam-e-postadresser eller phishing-koblinger i et stort antall.

Ikke alle botnet malware og zombie datamaskiner er dårlige:

Du bør huske på at ikke alle botnettene er skadelige og skadelige. For eksempel fortsetter noen antivirusbedrifter å oppdatere sine retningslinjer ved hjelp av botnets, og brukerne må følge deres regler og forskrifter. Microsoft har nylig oppdatert sine retningslinjer og introdusert en rekke botnetter som er brukervennlige og hindrer angrep av skadelige botnetter. Derfor er det ikke farlig å installere disse botnettene på maskinen din, og det bør ikke tas for gitt..Botnets er opprettet når skadelige programmer eller virus trer inn i en enhet. Kontrolleren av botnets styrer bestemte aktiviteter til de kompromitterte enhetene via kommunikasjonskanaler som HTTP og IRC. Botnets leies ut av cyberangrepere for en rekke formål.

Hvordan være trygg på nettet?

Du bør installere et kvalitet anti-malware eller antivirusprogram som bør være den opprinnelige og betalte versjonen for å maksimere din online sikkerhet. Dessuten bør du aldri klikke på de mistenkelige koblingene og glitrende annonser, så vel som popup-vinduer ikke bør åpnes, da de kan inneholde roboter i et stort antall.

Millioner milliarder PCer har blitt tydelig infisert med botnets, skaper en massiv botarmé og prøver å stjele eller påføre brukerens personlige opplysninger online. Noen bots består av både små og store botnet nettverk, som Conficker, Zeus, Mariposa, BredoLab og ZeroAccess. Alle venter på kommandoer fra botmastrene før de begynner å utføre sine funksjoner.

Botnet-kommandørene selger ofte botnettjenestene til de best betalende tilbudsgiverne. Kundene er gjerningsmenn av kommersiell spionasje, politiske partier og online kriminelle gjenger, som alle har som mål å forstyrre cyberangrepene. Botnettruslene er en viktig del av det elektroniske sikkerhetslandskapet, og botnets står bak et stort antall phishing-angrep. Derfor er deres forebygging obligatorisk, og vi bør slutte å bli fanget av keyloggers, identitetstyverier og phishing-angrep. Både zombie-datamaskiner og malware for botnet kan infisere enhetene dine, så du bør være forsiktig når du surfer på forskjellige nettsteder.

November 29, 2017
Zombie-datamaskiner og Botnet Malware - Semalt Expert gir svaret enten de er gode eller dårlige for datamaskinen
Reply