Back to Question Center
0

Semalt: WordPress Plugins - Hvor mange skal du bruke?

1 answers:

WordPress serverer en stor verdensbefolkning angående dens anvendelse. Det er en av de beste CMS der ute. Mange bloggere og e-handelsoppstart anser WordPress på grunn av påliteligheten i det den leverer. Videre kommer WordPress-nettsteder med en rekke temaer og tilpasninger som passer dine behov. Et enkelt tilpasningstrick er gjennom bruk av plugins. Plugins er elementer i WordPress-temaet ditt som kan gi verdi til måten nettstedet ditt svarer på.

Plugins hjelper på mange måter, spesielt når du trenger en tilpasset funksjon. Du bør merke seg at de fleste WordPress-plugins kommer som deler av temaer. Endringene kan gå seg vill når du endrer eller endrer temaet ditt. Noen stedspesifikke WordPress-plugins kan imidlertid beholde noen av kodestykket i disse tilfellene. Alexander Peresunko, en ledende ekspert på Semalt , skisserer at bruken av plugins kan påvirke ytelsen til temaet ditt.

Hvor mange WordPress-plugins er "for mange"?

Som vist ovenfor, er plugins PHP kodestykker som legger til funksjonalitet for ditt nåværende WordPress-nettsted. Men når du fortsetter å modifisere nettstedet ditt, kan svaret på systemet begynne å senkes. Tungt modded nettsteder er for sakte, påvirker negativt til deres søkemotor rangeringer. Som sett ovenfor virker snippets som å legge til linjer med kode til hele nettstedet. I denne forbindelse, som et nettsted øker kode, har det en tendens til å bli sakte..Google bruker nettstedrespons som en rangeringsfaktor i sine SERPs.

I et praktisk eksempel, hvis du bruker over 30 enkle plugins, kan de ikke endre websidenes respons. I andre tilfeller legger du for mye kode på nettstedet ditt, som definerer svaret ditt. Et plugin med for mange utklipp kan ha en lignende innvirkning på et nettsted ved hjelp av mange plugins. Akkurat som nettstedet kode, må du tenke på koden et nettsted kjører.

Hvilke beste plugins skal du bruke?

Beslutningen om å bruke et WordPress-plugin avhenger av deg. Du vil kanskje oppnå en unik effekt. I dette tilfellet kan det være viktig å lage ditt egendefinerte PHP-plugin. I de forrige artiklene er det mange måter å utvikle enkle plugins på. Du trenger bare en teknisk kunnskap i WordPress-filstrukturen. På samme måte må du kanskje redigere en PHP-fil ved hjelp av en enkel notisblokk.

Plugins er ikke et must-ha alternativ. Det er imidlertid noen viktige plugins som kan gjøre nettstedet ditt bedre. Noen av de nødvendige WordPress-pluginene inkluderer:

WordPress SEO by Yoast:

For folk som vil optimalisere sitt nettsted for søkemotorens synlighet, inneholder dette plugin alle viktige aspekter av SEO. Fra søkeordssøk til meta beskrivelse optimalisering er det mange tilfeller hvor folk gjør nyttige plugins.

WP-DBManager:

Dette er en alt i ett plugin som hjelper en person til å administrere viktige aspekter av databasen. For eksempel kan du legge til eller reparere databasen. Du kan også sikkerhetskopiere nettstedet ditt for å rulle tilbake endringer dersom noe går galt.

W3 Totalt Cache:

Denne plugin kan hjelpe nettstedet ditt med å utvikle trafikk. Det hjelper med å beholde en bruker som en gang har besøkt ved å gi dem flere annonser på nettstedet ditt.

November 29, 2017
Semalt: WordPress Plugins - Hvor mange skal du bruke?
Reply