Back to Question Center
0

Hva skal jeg vite om Amazon søkeord forskning for å bli en god selger?

1 answers:

Alle erfarne nettforhandlere som selger på Amazon, vet at forskning kan bli et solid fundament for en blomstrende fraktvirksomhet. Og la oss innse det på en gang - Kundens vaner på Amazon trenger forskning og inngående forståelse, selvfølgelig, hvis du vil at produktoppføringene skal være godt optimalisert og vist blant de beste søkeresultatene. Til slutt - for å generere mer trafikk fra de relevante søkeordene, og dermed øke konverteringene. Men saken er at i motsetning til de store søkemotorene (som Google selv, så vel som Yahoo eller Bing), har Amazons søkerangeringsalgoritme sine egne "produkt-sentriske" særegenheter. Det betyr at fra søkemotoroptimaliseringens (SEO) synspunkt anbefales det ikke å fortsette å satse hovedsakelig på Google AdWords, i hvert fall når det gjelder Amazon søkeordforskning. Saken er at søkeordplanleggeren er ganske bra for å forstå de virkelige søketrender for levende kjøpere. Samtidig kan dette grunnleggende verktøyet imidlertid aldri fange opp helt nøyaktige data som trengs for å gjøre et perfekt målrettet søkeordvalg for godt optimaliserte produktoppføringer alltid å holde seg på toppen av søket.

Amazon SEO og Product Ranking Algorithm

La oss dype dypere inn i saken og se hvordan A9 fungerer (Amazons største søkerangeringsalgoritme). Med tanke på at A9 faktisk bryr seg om å øke samlet kjøp på denne virkelig overfylte nettbaserte salgsplattformen, er listen over SERPene basert på følgende to primære faktorer:

  • Faktoren for ytelse - betyr at hvert element med godt omdømme og pålitelig salgshistorie vil være mer sannsynlig å bli vist nærmere toppen av Amazon-produktsøk. Nøkkelfunksjonene er CTR (klikkfrekvens), CR (konverteringsfrekvens) og selvfølgelig ekte netto salg.
  • Relevansfaktoren - forutsetter at en riktig produsert produkttittel, beskrivelse og kuler som er godt optimalisert for søkeord som gir høy ytelse (dvs. som samsvarer med søk etter forespørsler fra de levende kjøpere) - vil også ha sterke sjanser til å bli vist fremtredende på Amazons produktsøk. Amazon-søkeordforskning med spesialverktøy

    Så, la oss innse det - Amazon søkeordforskning trenger en mer individuell tilnærming (i stedet for konvensjonell søkeordanalyse i SEO). Og relevansfaktoren er nøyaktig hva som bør fokuseres på før noe annet. Det er derfor jeg anbefaler å velge riktig søkeordverktøy for Amazon og forskning som potensielt kan vinne søkekombinasjoner som kan generere deg ekte konverteringer med flere faktiske avtaler. Som for meg brukte jeg personlig Sonar Amazon søkeordforskningsverktøy. Selvfølgelig er det bare opp til deg å bestemme hvilket verktøy eller nettverk som skal velges. Uansett, ved å bruke Sonar, har jeg noen virkelig overbevisende fordeler, for eksempel å skalere en rask hovedliste over de beste resultatene for søkeordene (som syntes å være et godt utgangspunkt), konkurransedyktig forskning (fange toppsøkende søkefraser - direkte fra ledende selgere var virkelig fantastisk), verdifull innsikt og overveielser på potensielt vinnende søkekombinasjoner anbefales her og nå, og enda mer.

December 6, 2017
Hva skal jeg vite om Amazon søkeord forskning for å bli en god selger?
Reply